Ajutor! S-au Deschis Usile Peste Noapte!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor! S-au Deschis Usile Peste Noapte!!!

Azi dimineata cand am ajuns la masina am ramas uimit deoare ce erau usile deschise si aseara am verficat (am o obsesie) si era inchisa. Am tras o sperietura pfuu. Trebuie sa mentionez ca bateria masinii ii cam slaba dabea o invartit electromotoru. Daca i sa mai intamplat cuiva sau stiti ce ar putea fi va rog frumos sa ma ajutati si pe mine. Va multumesc

bateria a invartit mai greu pentru ca a fost frig afara. de cand ai bateria pe masina? iar treaba cu usile, poate se declanseaza singura inchiderea/deschiderea, sau a fost deschisa de cineva. nu iti lipseste nimic? oglinda interiora, bricheta, monezi, chestii, trestii?
    sigpic

Comment

eu am schimbat butonul de pe bordde la care se inchid sau se deschid usile.la frig facea figuri.verifica functionarea acelui buton .
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Da stiu am de gand sa incarc bateria ca sa ii lungesc viata. @Margelatu daca dau butonu jos si il curat cu spray de contacte crezi ca rezolv ceva? Mersi

@bogdan_1984 bateria o am de cand am masina adica din mai 2005
        Last edited by Renault; 5 January 2009, 10:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

vezi cum merge.eu am schimbat butonul ca nu mai inchidea fara sa ma chinui prea mult.
          Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

butonu nu are nici o treaba , daca inchizi masina din butoanele de pe cheie , nu poti so deschizi din butonul din bord...
            ai un vecin care are tot logan si va aflati cam in aceasi ``frecventa``....
            Last edited by vali007; 5 January 2009, 10:54. Reason: Deleted Doublepost

sigpic

Comment

Si eu cred ca am problema asta, am patit-o de 2-3 ori in care eram ferm convins ca am incuiat usile iar cand am vrut sa le deschid erau deschise. Nu le verific niciodata pe fiecare in parte sa trag de manere sa vad daca s-au inchis, doar (depinde de pozitia in care ma aflu) ma uit la becuri sa clipeasca de 2 ori sau la tijele din interior de la usi sa fie toate lasate in jos. Nu imi lipseste nimic, dar imi da de gandit treaba asta.
              Poate ii treaba cu vecinul, la cate loganuri sunt...

Comment

in unele cazuri, poate mai joaca si memoria feste. pentru ca a intrat in reflex sa inchidem masina din telecomanda, ne mai tine cineva de vorba sau fuge mintea in alta parte si se uita sa se inchida masina.
                sigpic

Comment

Treaba cu memoria chiar mi s-a intamplat si mie...de vreo doua ori...si nu m-am alarmat cand am gasit masina descuiata...am zis "poate am uitat sa o incui",bineinteles nefiind sigur suta la suta

Comment

Asa am zis si eu in nov. 2007, insa m-am dezmeticit (mai greu) si am realizat ca avusesem "oaspeti"...
                    Desi am vazut usa torpedoului deschisa (eu refuzam sa cred ca fusese sparta) am realizat ca aveam usa din dreapta spate deschisa, apoi o sesizez si pe cea din dreapta fata...insa eu tot refuzam adevarul...
                    Dap! Era o dimineata grea...

Totusi...mi se pare greu plauzibila ideea de a exista 2 loganuri cu frecvente asemanatoare
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

cum ti-a deschis portiera?
                      sigpic

Comment

Fortati butucii usilor fata (au lucrat ingrijit flacaii )
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                          butonu nu are nici o treaba , daca inchizi masina din butoanele de pe cheie , nu poti so deschizi din butonul din bord...
                          ai un vecin care are tot logan si va aflati cam in aceasi ``frecventa``....
                          Nu neaparat Logan. Chiar si o telecomanda de inchidere de usi de casa poate interfera. Chestia este ca nu deschide usile de la Logan ci impiedica telecomanda de la masina sa inchida usile.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mi s-a intamplat si mie sa gasesc usile deschise desi le incuiasem!
                            Am descoperit insa ca buba era tot la mine. Adica tot eu le deschideam, fara sa-mi dau seama! Cheile cu telecomanda le bagam in buzunar si se mai apasa din intamplare butonul de deschidere! (se poate intampla cand bagi mana in buzunar sa scoti cheile de la intrarea in bloc, cand te apleci sa iei ceva sau sa te descalti/incalti, etc.!)

Comment

Atunci o pun pe seama vecinilor, a memoriei care joaca feste sau a apasarii accidentale pe butonul de deschidere. Pot fi toate trei variante valabile.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google