Ajutor! S-au Deschis Usile Peste Noapte!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cheile de logan nu au cumva un cod unic? ca ar fi aiurea sa existe chei identice

Comment

Ori alt vecin ori ati deschis voi masina din casa daca nu stati departe... eu stau la et1 si masina o parchez sub geam din camera fara a se vedea masina daca apas pe deschidere se deschide .

Comment

Masina nu se poate deschide cu alta telecomanda, clar. Daca era vorba de alarma mai ziceam, dar asa, niciodata.
        Daca se descuia involuntar din telecomanda se inchidea singura, dupa 30 secunde. Deci nici varianta asta nu e buna.
        Ar putea totusi fi ceva de la UCH, o eroare.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

inchiderea automata dupa 30 sec nu depinde de model?
          sigpic

Comment

Andrei ce vrei sa spui cu cele 30 de secunde? Daca las masina deschisa se inchide singura.?
            Si alte telecomenzi nu deschid masinile dar pot interfera si sa nu o inchida cea buna. Am vazut un experiment la TV si arata ca se poate bruia semnalul cu o alta telecomanda. Dar daca se inchide, inchisa ramane bineinteles.
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

chiar daca apasati din gresala telecomanda si deschideti usile, dupa 30 sec ele se inchid automat,nu-i asa,dragii mei ?
              chestia cu interferenta: sa fim seriosi!
              va spun eu ,om batran ce sunt, ca motivul cauzei este: uitarea!
              am uitat sa o inchid, din telecomanda, de zeci de ori din febr si pana acum!
              noroc ca am pager si ma mai uit din cand in cand la el si atunci o inchid(daca sunt in raza de actiune) daca nu fuguta inapoi pana unde bate pagerul.
              din casa se inchide ,stau la et.3, nu conteaza daca e in fata sau spatele blocului.
              asta e tehnica, ne face sa uitam sa ne inchidem masinile!
              solutia? lecitina si nu va mai faceti griji tehnice degeaba.
              stima!
              Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
              Andreea Trifu

Comment

inchiderea automata e cumva standard? ca eu nu stiu sa fie..

Comment

sa precizeze proprietarul sau renault ce model este masina. si daca are sistemul acesta de inchidere automata dupa 30 sec
                  sigpic

Comment

Laureate are ? Stiam ca da, dar nu am observat niciodata facilitatea asta si cu cheie / fara cheie in contact cu usile inchise.

Comment

toate loganurile cu inchidere centralizata din telecomanda au facilitatea de autoincuiere in 30 de secunde, in cazul in care se da comanda de deschidere si nu se actioneaza nici o usa in 30 de secunde, uch incuie singur la loc.
                      chestia cu frecventa e "trasa de par". pt ca se transmite un cod de recunoastere digital, toate cheile sunt pe aceeasi frecventa, difera datele transmise. e ca la o retea de calculatoare, codul fiind ip-ul in analogie. daca distanta e mare si au loc pierderi de transmisie, o parte din erori se pot detecta/corecta si atunci probabil o alta cheie poate emite un semnal ccorect ce poate fi interpretat ca eroare de transmisie si decodat ca "ok" de catre uch. ma gandesc ca au macar un cod hamming uch-urile astea, altfel numai de la 20cm am descuia masinile...
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Iote asa mai aflu si eu cate ceva despre Logan . Azi testez sa vad daca se incuie singur.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

seba , eu ce zic citisem pe alt forum... al care incepe cu litera D si se termina in acia club...
                          si un tip de pe acolo(klaus) zicea ca : ``Acum, daca eu am o receptorul care citeste in marja 2200 - 3224 (1024 coduri) si cheia mea emite codul 3000, iar vecinul are receptorul in marja 2800 - 3824 (tot 1024 coduri) dar cheia lui emite codul 3500, eu ii pot deschide masina (codul meu e in marja lui) dar el nu poate deschide masina mea (codul lui nu e in marja mea). `` Klaus , Dacia Club
                          Last edited by SoNyKeL; 5 January 2009, 15:44.

sigpic

Comment

Da deci singura varianta plauzibila este cea unei erori in soft poate la uch. da masina se inchide dupa 30 de sec daca o deschid si nu deschid si usile. Poate sa influenteze si frigul aceasta problema?

Comment

@sony: probabil se refera la intervalul de coduri, nu musai de frecventa. daca nu ma insel, purtatoarele sunt apropiate ca frecventa daca nu cumva e exact aceeasi; cum ziceam, difera datele transmisiei. acu astept sa ne zica zlate58 daca fiecare cheie are frecventa unica sau cod unic sau ambele.
                              @cristi_lcd: daca te intreaba cineva de cat timp ai masina, sa zici ca numa' ce-ai scos-o de la dealer
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

cel mai probabil a uitat sa o inchida.si eu am patit sa fac asta si cand am gasit-o prima oara nu stiam care e cauza si eram ferm convins ca am inchis masina.e pe dracu capul meu dadea eroare.
                                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google