autoblocarea usilor dupa 30 de secunde in caz ca nu se deschide nici o usa este activa de la varianta laureate in sus. pt preference se poate activa cu ddt.
Ajutor! S-au Deschis Usile Peste Noapte!!!
Collapse
X
-
@bogdan_1984 loganu ii Ambition si da Seba are dreptate toate cu telecomanda se inchid singure asa stiu si eu. Sincer eu nu uit sa o inchid ba chiar din contra apas uneori de 2 ori cand o inchid pentru am niste lucruri prin masina si nu as vrea sa mi se fure. in seara asta am sa verific de 100 de ori ii fac si poza si daca maine dimineata ii deschisa atunci direct serivce. va multumesc
Comment
-
Andrei ce vrei sa spui cu cele 30 de secunde?
ontopic , sar putea sa fie butonul dar si un vecin loganist din cite stiu eu inchiderea nu e cu cod saritor ci statica deci posibilitatea unei coincidente e destul de marebaiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele
Comment
-
ce intelegi prin "cod saritor"? cumva transmisie cu salt in frecventa? n-o fi loganul statie panther militaradaca te referi ca fiecare masina are propriul cod si tot din 3000 in 3000 se repeta codurile, probabil, dar chiar m-as mira sa nu se aloce un nr mai mare de coduri la cate masini se fabrica. inseamna ca in orice parcare de supermarket sa gasesc cel putin 1-2 masini ce raspund la cheia mea...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment