Ajutor! S-au Deschis Usile Peste Noapte!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

daca stabilim ca , codul chei e static si limitat la un numar real [poate sa fie intre 10 si 1 000 000 000] statistic exista posibilitatea ca sa apara doua similare ,posibilitatea scade cu cit codul este mai complex ,dar cum loganu e low-cost cine poate sti??
    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

La toate masinile cu inchidere centralizata e activa functia de auto-incuiere.
      Si codul e static si unic pentru fiecare masina.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@mmaxalb intradevar se inchide da doar daca deschizi masina fara a deschide si usa ca daca ai deschis usa sa dezactivat inchiderea automata

@Andrei daca ar fi sa zicem o eroare in soft si ii fac resoftare crezi ca sar rezolva problema? multumesc anticipat
        Last edited by Renault; 6 January 2009, 20:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Dar daca ai plecat de langa ea, cu usile inchise (nu incuiate) si ai uitat sa le incui, nu se incuie singure dupa 30 de secunde ? Asta ar fi mai folositor decat sa se incuie singura dupa ce o descui si nu umbli la ea.

Comment

mikebike72 asa ceva nu e posibil...gandeste-te la posibilitatea de a uita cheile pe bancheta sau si mai grav sa lasi pe cineva in masina cu cheile in masina...si aici ma refer la copii.
            sigpic

Comment

Aha, deci totul e gandit spre binele nostru, daca suntem uituci asa ne trebuie. O cura cu lecitina si se rezolva.
              Am gasit si asta in manualul masinii, scrie clar.
              Attached Files

Comment

frecventa in care lucreaza transmisia radio pentru inchidere centralizata este aceeasi la toate loganurile. cu codul nu stiu cum poate fi, dar sunt unele sisteme de inchidere care fac saltul in cod dupa anumiti algoritmi. teoretic nu prea se repeta si nici nu poate fi dedus algoritmul atat de usor.

ai grija, logaritmul nu e totuna cu algoritmul
                Last edited by Seba; 7 January 2009, 12:06.

Comment

salut! Eu am avut o alta problema...dupa ce am incuiat usile, cand am verificat o usa spate era deschisa...fusese deschisa in ziua respectiva de la busonul ala mic din interior si pur si simplu nu s-a incuiat pana nu l-am apasat eu manual...apoi n-am mai avut probleme.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google