Radiator A/C Spart

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiator A/C Spart

Cum puteam sarbatori depasirea celor 10.000 km ai masinii decat printr-un accident?

Pe la Ciuta (la 40 km de Buzau) am iesit in afara carosabilului, pe iarba, si cand am plecat.. ZDRANGGG!!!.. Am dat intr-un fier (un fost suport de proiector, avea niste cabluri iesite)... "ma, ce dracu'?!".. eram cu un coleg.. opresc motorul, ma dau jos si aud "fsssss"... Radiatorul de A/C intepat si bara julita, grilajul spart...

Ce m-ar interesa pe mine acum...
    1. Unde as putea gasi un radiator? Am inteles ca e in jur de 500 lei... Sa caut la dezmembrari?
    2. Pot sa ma duc la service cu un radiator cumparat din alta parte?
    2. Se poate schimba DOAR grilajul de pe spoiler? Banuiesc ca acele zgarieturi de pe buza spoilerului se pot "estompa"...
    4. Cat m-ar costa reparatia ca la carte in service Dacia? N-am CASCO (daca as fi avut, s-ar fi rezolvat pe casco?).
    5. Cat ar costa reumplerea cu freon?

Ma gandesc ca pana prin aprilie-mai nu va fi nevoie de aer conditionat, deci as putea amana cat de cat reparatia (pe care va trebui s-o suport eu, mi-e groaza de reactia lu' taica-miu cand o va vedea )

Daca aveti vreo idee, vreun sfat, orice.. reply please!
    Attached Files
    Last edited by MyKe; 9 January 2009, 23:20. Reason: uitasem de freon...

pfff.....nasol ca n-ai casco intreaba la dezmembrari si apoi la service de piesele ce-ti lipsesc, sa-ti faci o idee cam cat te costa. apoi gaseste un service sa-ti monteze piesele, sau la cineva care se pricepe, desi cam degeaba se pricepe cand e vorba de umplut instalatii de climatizare, cam trebuie sa fie o firma cu oarece scule. pe de alta parte, daca masina e in garantie, trebuie reparata la un service dacia.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Sa inteleg ca pierd garantia daca o repar la un atelier oarecare... Gasisem un anunt AICI.

Comment

radiatorul nu se poate cositori, lipi?
        sigpic

Comment

Tocmai asta intrebam, fisura nu e mare.. conteaza la garantie daca o sudez asa?

Comment

am eu 2 radiatoare...unu de apa unu de AC,dar sunt un pic strambe...insa niciunu din ele nu are gaura.Le dau ambele click
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mersi Cristi, dar intai ma intereseaza altceva:pierd garantia daca schimb radiatorul la un alt service sau daca il sudez?
              Oare pot sa ma duc la service Dacia cu un radiator bun ?

Va multumesc tuturor pt interventii ! Sper sa se termine cu bine...
              Last edited by MyKe; 10 January 2009, 02:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

o sa comenteze daca isi dau seama...dar nu au ce sa umble ei acolo ca sa isi dea seama.
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Mai bine il repari pe asta decat sa iei unul nou, care apropo, e 1000 lei, nu 500 lei. Si grila de jos in forma de fagure se schimba, e 15 euro. Cei de la Dacia nu au ce sa comenteze atata timp cat nu vrei vreodata sa-l schimbi pe garantie si vor vedea. Reumplerea cu agent refrigerant e bine sa o faci totusi intr-un service Dacia, costa in jur de 200 lei.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Si daca il sudez si ma duc la Dacia.. cum le zic: "puneti-mi si mie freon, ca al meu s-a evaporat de 7 luni".. ?

Off record: daca as vrea sa fac CASCO acum, se vor vedea pagubele acolo, nu?
                    Last edited by MyKe; 11 January 2009, 00:17.

Comment

rezolvi su tu cumva cu plasa aceea si zgarieturile, apoi ii face poza, nu se vede nimic si pe urma hocus-pocus, fransiza 100E sau daca ai noroc 300ron apoi service scrie pe ea. bafta!
                      sigpic

Comment

Multam, o sa va tin la curent.

Comment

Varianta cea mai buna ar fi sa cauti un atelier de constructii metalice, atelier fabricare balustrazi, sa ti-l sudeze in WIG, intreaba si tu in dreapta si-n stanga, multi mesteri sunt buni si nu sudeaza doar balustrazi si conducte, pt 30-50 de lei te rezolva (dar tre sa-l dai tu jos). Apoi sa te duci la o firma specializata sa-si faca umplerea cu freon (sau chiar la Dacia, dar pe bani).

Daca te duci la Dacia cu el facut si spui: bagati-mi si mie freon ca nu mai am...pai mai mult ca sigur ca vor cauta cauza. Si chiar daca nu gasesc nimic, probabil ca virgula cam greau sa-ti bage freonu pe garantie.

Imi pare rau pt ce ai patit. Eu cam asta as face daca as fi in locul tau, sa rezolv problema fara implicarea celor de la Dacia (eventual doar pt reumplere freon)

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google