acceleratie blocata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu am o problema asemanatoare. ieri am venit la servici...nici o problema. cand am plecat am sesiat ca pedala de acceleratie mergea foarte greoi. trebuie sa apas mult mai puternic pentru a aceelera. se poate sa fie de la cablul de acceleratie?
    Ratacit in spatiu...

Comment

• chiar e cablul de acceleratie

Comment

• precis este cablul.si eu am pb sa se mai blocheze din cand in cand.trebuie sa-l schimb pe garantie.

Comment

• Si pe langa asta trage si mai greu. La aceeasi turatie viteza e cu cca. 5 pana la 10 km mai mica. Probabil a dat chix si o bujie.
          Ratacit in spatiu...

Comment

• precis este ceva si pe la bujii.........sa te duci la un service ca sa nu se strice si alte componente.

Comment

• Azi am patit o chestie ciudata: eram in spatele unei coloane de masini si se mergea cam cu 90-100/h. La un moment dat masina din fata franeaza brusc, franez si eu brusc pt. ca nu aveam decat vreo 20m distanta si CIUDATENIE mi se tureaza motorul la vreo 2500rpm din senin asta in timp ce franam avand si ambreiajul apasat. Prima data am crezut ca e de la pres dar NU, apoi si-a revenit repede. A sunat ca si cum as fi dat eu "o pedala de proba", nu a fost ceva constant ca la un pres prins de pedala. Ce credeti, ati mai patit sau auzit la Dci?

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                Azi am patit o chestie ciudata: eram in spatele unei coloane de masini si se mergea cam cu 90-100/h. La un moment dat masina din fata franeaza brusc, franez si eu brusc pt. ca nu aveam decat vreo 20m distanta si CIUDATENIE mi se tureaza motorul la vreo 2500rpm din senin asta in timp ce franam avand si ambreiajul apasat. Prima data am crezut ca e de la pres dar NU, apoi si-a revenit repede. A sunat ca si cum as fi dat eu "o pedala de proba", nu a fost ceva constant ca la un pres prins de pedala. Ce credeti, ati mai patit sau auzit la Dci?
                E posibil ca in momentul actionarii pedalei de frana sa fi atins si p. de accelaratie; se mai intampla

Comment

• Oricum aseara dupa ce am postat acest mesaj nu am avut liniste pana nu am facut probe asa ca am facut un drum de vreo 150km ca tot aveam treaba si am testat pedalele de acceleratie si frana de cateva ori prin franari bruste, exact ca in scenariu de mai sus, si nu s-a intamplat nimic.

Comment

• Originally posted by lord_wader View Post
                    Azi am patit o chestie ciudata: eram in spatele unei coloane de masini si se mergea cam cu 90-100/h. La un moment dat masina din fata franeaza brusc, franez si eu brusc pt. ca nu aveam decat vreo 20m distanta si CIUDATENIE mi se tureaza motorul la vreo 2500rpm din senin asta in timp ce franam avand si ambreiajul apasat. Prima data am crezut ca e de la pres dar NU, apoi si-a revenit repede. A sunat ca si cum as fi dat eu "o pedala de proba", nu a fost ceva constant ca la un pres prins de pedala. Ce credeti, ati mai patit sau auzit la Dci?
                    aceeasi problema o am si eu si nu e de la covoras merg linistit cu masina si din senin cand vreau sa schimb vitezele sau chiar pe loc mi s-a intamplat dupa ce o turez un pic ramane turata la 2500 sau la 1700 si daca o accelerez la din nou isi revine :-s acum am vorbit cu astia de la service si mi-au zis sa ma duc la 3000 de km si sa le spun daca am aceeasi problema (masina e noua cumparata de 10 zile)

Comment

• Eu mentionez, Royscorp, ca am avut o singura data problema, ieri, eu deja am ceva zeci de mii de km de cand masina e la mine si pana acum nu a mai facut asa, sper nici sa nu mai faca, oricum la mine s-a simtzit asa cum spuneam ca si cum "as fi dat o pedala", atat, nu s-a blocat la o turatie anume

Comment

• inseamna ca eu am alta problema nu stiu exact ce am dar am vb cu astia de la service sa ma duc la ei la 3000 de km si sa o puna pe tester sau sa ii faca niste verificari acum vad ca nu s-a mia intamplat

Comment

• si mie mi se bloca acceleratia si am dat cu un spray degripant pe cablul de acceleratie

Comment

• Imi cer scuze pentru ca nu stiu daca este bine sa postez aici dar am si eu o problema la cablul de acceleratie in sensul ca s-a exfoliat si va trebui sa-l schimb cat mai repede.
                            V-as aprecia mult daca imi va spune cineva daca si-a schimbat singur cablul de acceleratie si m-ar informa si pe mine pas cu pas procedura de inlocuire.
                            Va multumesc

Comment

• pentru 5 sau 10 lei cat dai la un service nu cred ca se merita sa te bagi singur daca nu te pricepi. e treaba de maxim 5 minute acolo.
                              Ratacit in spatiu...

Comment

• Iti multumesc mult Tzopescu pentru incurajare, dar sa sti ca eu singur am rezolvat multe probleme la masina mea cum ar fi schimbare senzor temperatura, sonda de temperatura, capete de bara, brat inferior, precum si curatare furca ambreiaj deoarece mi se incingea rau cablu de ambreiaj si scartaia rau pedala.
                                Asa ca nu cred ca este cazul sa merg pentru o treaba de 5 min. cam cat ai zis tu mai ales ca nu am incredere deloc in cei de aici de la caracal.
                                Loganul este o masina destul de prost conceputa si nu merita sa mergi in service decat daca ai probleme mult mai grave.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google