Originally posted by CooL
Aburire geamuri!
Collapse
X
-
Nici chiar asa. Stiu pe cineva care a luat din greseala o gura de antigel, l-a scuipat si n-a patit nimic, nici n-a fost la medic.
Comment
-
Originally posted by surucred ca pierzi lichid de racire.ar trebui sa scada nivelul in vasul de expansiune.daca e uleios e clar antigel.vezi ca e f. toxic.cateva picaturi sunt fatale.
daca sunt cele laterale vezi ca la portiera sunt niste fante jos de aerisire si de scurere si daca sunt infundate s-a adunata apa iar uleios poate sa fie de la vaselina din portiere
daca este la parbriz se poate sa ai furtunul care vine in aeroterma taiat sau scos putin
fa poze sa le explicam"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
mi se aburesc geamurile puternic. cand e parcata doar parbrizul ramane "nevatamat", in rest se abureste complet.. prin luneta nu ma ivad nimic, nu m'ar deranja dar si in timpul mersului se mentine; luneta se dezabureste imediat daca actionez butonul pt dezaburire, insa si cu alea in functiune pt parbriz s igeamuriel laterale nu se dezabureste pe fata, este ceva inacceptabil din pct meu de vedere.. m'am uitat la ce'ati mai scris voi pe aici , de verificat mocheta, lichidu de racire sau alte furtunase.. la astia de la dacia inca nu m'am dus( azi s'a intamplat treaba cu aburirea).. nu prea cred ca astia au rezolvare, de la dacia m'or uimi cu rezolvarile lor..
Comment
-
Aer "fresh" sau recirculare?
Comment
-
Credeam ca s-a stabilit de 100 de ori asta domnilor. La la logan nu se aburesc geamurile atata timp cat nu e dat pe reciclare. Nu vreau sa fiu rau dar cei noi ar trebui sa citeasca si posturile anterioare nu doar sa tranteasca intrebarea.
Chiar cred ca faza cu aburitul geamurilor e rezolvata de mult!
Comment
-
Originally posted by ramsui68circuli o bucata de vreme cu geamul deschis asa incat sa se ventileze complet!
eventual sa se usuce! verifica totusi clapeta sa fie pe aport aer proaspat!
daca e uleios, doar daca e antigel...
Comment
-
sa n-aiba vreun por pe undeva ... e suficient sa se abureasca. 100% antigel
Comment
-
Originally posted by iulian_visCredeam ca s-a stabilit de 100 de ori asta domnilor. La la logan nu se aburesc geamurile atata timp cat nu e dat pe reciclare. Nu vreau sa fiu rau dar cei noi ar trebui sa citeasca si posturile anterioare nu doar sa tranteasca intrebarea.
Chiar cred ca faza cu aburitul geamurilor e rezolvata de mult!
Scuzati-ma ca am fost off topic, si sper ca Iulian sa nu se supere pe mine ca am intervenit asa., sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Comment