If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Si la Preferance-ul meu achizitionat in ian. 2006 se auzea motorul asa,eu zic ca nu e nimic,nu papa ulei,consum in parametrii.Prestige-ul care il am acum face cam la fel si are 1800 km.
Sa auzim numai de bine!
distributia se inlocuieste la 60 mii ...deci la 31 mii nu cred ca a inlocuit.
daca la relanti nu face asa...sa nu se fi desfacut ceva pe la admisie...ai facut cumva revizia ?poate au uitat sa bage filtru de aer )))
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Un zgomot asemanator am auzit la cineva cu un Sandero de 1.6, dar masina aia NU a vazut peste 3000 rpm si are ~ 20.000 km... Eu am banuit ca s-ar auzi de la injectoare, datorita subturarii. Accelereaza cu a V-a si de la 40-50 km/h... Nu vreau sa-mi mai aduc aminte...
e posibil sa aiba dreptate Cristi_LCD si cred ca are , posibil sa nu fie aliniata corect evacuarea sau sa am vreun suport rupt la ea si sa intre in rezonanta , chestia e ca daca o turez la relanti nu face ...ar trebui sa rezoneze si la relanti... Precizes ca odata cu acest sunet se aude si un Fashait (tzauit) de parca ar trage undeva tot aerul de afara ca o turbina. Uleiul e proaspat mobil 1 aditivat duralube , filtrul de aer e proaspat schimbat de ulei , la fiecare plin e intretinut cu substanta de curatare a inectoarelor.. oricum... am sa vin si eu la intrunirea din iasi sa ascult daca am noroc si alte motoare.
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
Offtopic: Ai stricat uleiul cu Duralube-ul ala si nu mai baga fel de fel de aditivi ca mai rau fac. Benzina buna si ulei bun si atat. Cu cat exagerezi cu grija la o masina cu atat nu ai parte de ea. Vorbesc serios.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
pai e ulei Mobil 1 aditivat , e pintre cele mai bune , nu am pus eu separat aditivi... asha e uleiul , contine aditiv duralube si tinand cont ca e pe primul loc ca aditiv din lume
In fine... alte solutii cu privire la zgomotul meu de Formula 1 pe loganu meu? sau "asa face toate" ?
Vand schiuri de schior cazut in prapastie in Hymalaia :
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment