Vibratie Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vibratie Logan

Salut. Imi cer scuze de pe acum daca am facut un topic aiurea. Ai mei au plecat la Targoviste ieri. In drum spre destinatie Loganelu in treapta a 5-a a inceput sa vibreze puternic. A oprit imediat pe partea dreapta si a incercat din nou sa mearga , 1 viteza ok , a doua la fel cand sa bage in a 3-a a inceput sa vibreze iar puternic. Acum se afla la reprezentanta din Ploiesti ( POLISERV ). Baietii au pus-o pe tester dar nimic, totul normal. A iesit si cu ea la un test la fel mergea impecabil. Nu stiu ce sa mai cred. Inginerul de acolo a zis ca o s-o puna la niste teste si azi sa vada care-i cauza. Ati mai patit asa ceva ? Are cineva vreo idee ce ar putea fi ? Va multumesc pt orice raspuns

p.s Am vb cu taicamiu acum si mi-a zis ca se auzea si un harjait de metal si trepida de ziceai ca acum se rupe in doua.
    Last edited by Christnacht; 22 January 2009, 14:26.
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Nu cumva a calcat demarcatiile drumului? Si cele din dreapta pe unele drumuri au "valurele".
    Last edited by Cristi_LCD; 22 January 2009, 14:27.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

chestia asta am patit-o si eu. si trepidatiile erau de la marcaje. don't worry! ;)
      sigpic

Comment

Scuze dar n-am mai putut sa adaug, imi expirase timpul. Se auzea de parca ar fi fost niste scoici si le farama ceva plus ca trepida urat de tot. Nici tata nu a stiut cum sa-mi zica mai exact, mi-a dat niste exemple. Sper ca ati inteles cat de cat ce am trancanit eu pe aici . Numai bine tuturor

Nu, nu era de la acele marcaje. Cum am mai zis treapta 1 frumos , a 2-a la fel e cand sa bage in treapta 3 incepea sa vibreze ca nebuna
        Last edited by Christnacht; 22 January 2009, 14:36. Reason: Automerged Doublepost

Comment

marcajele alea sunt puse ca se te atentioneze ca ai adormit la volan mai ales, dca era in a 5-a inseamna ca avea viteza si s-a zdruncinat tare.
          sigpic

Comment

Mai mult ca sigur nu erau de la alea. Daca se auzea si un harait de metal + vibratii foarte puternice deci asta pica cu marcajele. Eu unu zic ca s-ar putea sa fie ceva pe la cutie dar nu stiu ce sa zic.

Comment

A mai facut dupa ce au plecat de la service sau pana au ajuns la Targoviste?
              Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Deci inginerul de acolo ieri a testat-o si n-a mai facut nimic dar sunt sigur 100% ca masina are ceva. Masina inca este acolo la reprezentanta

Informatie de ultima ora . Am sunat la reprezentanta din Ploiesti si mi-au zis ca masina merge bine. Au pus-o iar pe tester plus testare la un drum lung si merge perfect. In caz de ceva va mai tin la curent. Inca o data va multumesc mult pt raspunsuri. Sa auzim numai de bine
                Last edited by Christnacht; 22 January 2009, 16:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Sigur a fost de la marcajele de pe drum, asa trepideaza, tare si se aud zgomote din bord. Probabil ca a fost o coincidenta vibratiile cu introducerea in treapta 3.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Problema este Andrei ca si te zgaltaia deci in niciun caz nu erau marcajele. Si alta chestie e ca pe drumul ala pe unde a luat-o taicamiu nu erau niciun fel de marcaje . Pur si simplu masina nu mai avea putere, cand baga in treapta 3 se gatuia si te zgaltaia rau. Inginerul de acolo a zis ca posibil sa fi fost o pietricica sau nisip pe filtru de benzina. Sa auzim numai de bine

Comment

Mai repede tind sa cred ca ai avut apa in benzina.
                      Kiss Fm Gris Platine DC

Comment

Cine stie ce naiba o fi avut. Acum merge bine, 130-140 km/h . Tocmai ce m-a sunat si taicamiu

p.s Inca o data va multumesc la toti pt ajutor

Comment

Salut tuturor,

nu stiu daca e chiar la subiect dar aici m-ar regasit si eu oarecum, Logan-ul meu la o anumita viteza are o usoara trepidare ce se resimte in toata caroseria, odata depasit acel prag de viteza dispare, si nu face mereu, cel mai rau s-a simtit odata cand eram in drum spre vama, pe centura la Galati trepida ca naiba, drumul era nou facut, dupa vre-o 20 km am iesit din Galati si trepidatia s-a oprit, cei de la service au zis k masina nu are nimic, daca ati mai intalnit asa ceva v-as ruga sa ma luminati si pe mine ce poate sa fie, multam

Comment

verifica presiunea la roti si daca nu dispare te duci la o vulcanizare pentru echilibrare
                            sigpic

Comment

presiunea este in regula, in 2 ani si jumatate s-a mentinut constant la 2,
                              ma gandeam la o echilibrare, poate unghi de fuga, dar la cobalcescu mi-au zis k nu este cazul,
                              poate am eu pitici pe creier desi nu cred.............oricum apare numai la anumite viteze
                              Last edited by KYKY; 15 October 2009, 15:58.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google