am sa detaliez putin problema fara a da numele unor firme ca nu vreau sa implic , asa a fost sa fie... mi-am montat pe logan folie iar dupa 4 luni am zis sa pun si un sistem audio asta fiind acum 5 zile , cand am ridicat masina de la baietii cu audio am ajuns acasa si m-am uitat la geamul spate si .... n-o fii fost atent sau n-a vazut din greseala mi-a taiat folia aveam o linie dar era perforata din pacate .... am mers innapoi desigur am vb cu baiatul el m-a trimis la alta firma unde stia el pe cineva sa puna folie si am vb cu respectivul si dupa 2 zile m-am dus cu masina sa-mi inlocuiasca folia de pe luneta .... am lasat masina acolo si sa revin dupa vreo 4 ore , insa dupa 1 ora primesc un telefon de la ei ca stiti ca ar putea exista riscul ca daca dam jos folia si daca pun alta sa se strice in timp dezaburirea , am zis ca de ce nu mi-au spus de la inceput ce s-a schimbat in astea 2 zile ca tot inlocuita trebuia .... ok Intrebare : s-ar putea strica dezaburirea prin faptul ca a dat jos folia si a pus alta sau doar a vrut sa scape de mine ? Astept un rasp de la cineva care stie as ruga. Merci Anticipat .
O Problema Mai Delicata La Luneta....
Collapse
X
-
da, se poate strica daca folia e de calitate si rupe din metalizarea de la dezaburire. sigur la asta se referea. daca ti-au spus asta la o firma, e ok, n-au vrut sa scape de tine, chiar e frumos ca te-au avertizat. mai putin frumos a fost ca nu te-au lamurit de ce. si poti sa zici firma, mai ales ca eu zic ca e de bine pt ei, nu sunt acuze gratuite...si poate mai vad si altii unde se lucreaza serios cand se duc sa-si faca modificariDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
-
nu , nu dau nume caci nimeni nu si-a dorit situatia asta cu siguranta eu nici atata oricum eu am zis ca orice ar fii sa inlocuiasca folia si asa au facut acuma daca o sa ma lase dezaburirea in timp sau nu o rezolv eu si pe aia ca e pe leasing si am full casco... ma descurc eu ... faza e ca virgula pe casco nu intra si folia ...''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
POI CINE FACE INSONORIZARE IN TM? PE LANGA BALCESCU OARE?
daca au grija si o incalzesc cand o dau jos, si nu umbla cu obiecte ascutite nu o sa ai probleme. mai bine stai langa ei pana iti fac lucrarea daca poti!
imi pare rau.
recomand pentru folie auto-vis srl.
Comment
-
folia am pus-o la autovis insa cei de la firma unde am pus sound-ul nu-l stiau pe cel de la autovis si m-am indurat sa pun unde au zis ei ca na il stiau pe ala si era intelegerea lor si nah... am zis ca nimeni nu si-a dorit necazul creeat si am acceptat , intradevar recomand auto vis , spre exemplu la autovis mi-a infoliat luneta + cele 4 geamuri in 2 ore tot tot , aici le-a trebuit 3 ore jumate doar ptr luneta .... asta-i adevaru .''M-am certat si cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat''. (Gigi Becali)
Comment
-
ii prietenu meu ala eu tot la el miam pus!!! Si lucreaza bine imi palce eu am stat cu el lam si ajutat.am platit numa materialu!!
sper sa nu ramai fara dezaburire ca iarna ii naspa. bafta multa iti doresc
Comment
-
mir-ule, daca dai jos folia de pe luneta cu dezaburire folosind foenul cu aer cald, nu risti oare s-o dai jos cu tot cu metalizare? cel mai bine cred c-o dai jos cu apa si cu rabdare multaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
E posibil sa se strice dezaburirea, daca nu toata, 3-4 linii tot se strica daca e lipita bine folia.
Comment
Comment