cine poate sa-mi zica daca probez alt calculator de airbag de acelasi tip ce se poate intampla. N-as vrea sa dau atatia bani si sa fie de la altceva? ce ziceti?
Airbaguri Sarite Si "aranjate" La Fel
Collapse
X
-
mai bossule, mai adevaratule, mai smecherie de om care esti...
da de ce faci tu maveximul de cacao? pentru ca nu vor sa te ajute sa smenuiesti o masina?
maaa....te lauzi ca ai luat masina la super pret? pai pune mana din super diferenta aia de bani care nu i-ai dat pe masina si da banii pe unitatea de airbag...
probabil esti un samsar si de aia nu iti pasa ce se intampla cu airbagurile in caz de accident atat timp cat se stinge becul?
poti sa incerci sa ii masori rezistenta la airbag, dar pe riscul tau...ca sa vezi pin-ii din mufa trebuie sa ii tii cu carcasa de metal spre tine si daca declanseaza din greseala, ghice ce patesti cand se umfla...exact, iti face capul pilaf...Last edited by skd_ozenel; 24 January 2009, 23:58.
Comment
-
ii trebuie un curent destul de mare ca sa declanseze AIRBAGUL bai samsarule si nu vreau sa o smanuiesc pentru ca e masina mea eu am luat-o smenuita cu martorul obturat in tablou.Eu vreau sa stiu daca cineva a mai patit treaba asta si a putut sa o rezolve,asta era toata treba nervosule de mai sus.SI DACA CUMPAR PIESA SI NU E ASTA CAUZA CARE STA MARTORUL APRINS DACA CEI DE LA MAVEXIM SUNT NISTE ....
Comment
-
Originally posted by denisbossu View PostDomnule moderator UCE aairbag e defecta trebuie inlocuita e 200 euro;nu se poate sterge eroarea fara a se mai schimba Intrebarea mea era daca airbagurile pot fi aranjate la fel,daca il desfac suruburile la cel de la sofer vad ceva dupa care sa-mi dau seama cablaj sigili.Va multumesc pentru raspuns
sa umblat la ea cand a fost scoasa caseta de directie si sa invartit de volan si sa rupt pamblica aia
Comment
-
1 - daca airbagul a sarit,nu exista metoda sa falsifici moaca voalnului(compartiment airbag) fara sa se vada,airbagul sofer sare si rupe plasticul deasupra siglei "DACIA" in semirotund
2 - daca mufa care intra sa faca contact pt declanarea airbagului a fost scoasa si bagata la loc tot asa,iti ramine aprins martorul airbag trebuie resetat din calculator
eu am scos volanul cu airbag si am pus un volan sport si martorul imi sta aprins mereu,nu ma deranjeaza mereu
3 - airbagurile de logan costa in jur de 100 euro amindoua daca nu ma insel,parca am vazut de sofer si la 30 de euro
sfatul meu ca tot a fost pomana,cumpara astea noi,ca sunt bune,dar eu unul nu as cumpara o masina lovita neam,masina lovita aduce lovituri,e doar pasarica mea pe creier,tu cu banii tai faci ce vrei
stima si vezi ce faci,sa ne tii la curentsigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Un prieten de-al meu a lovit frontal masina la o viteza de cca 30km/h , masina pe care a lovit-o fiind stationata si scoasa din viteza,de aceea a fost si proiectata in alta masina din fata ei . Mentionez din nou FRONTAL .Nu a sarit nici un airbag !!! Nu cred ca este normal.
Comment
-
Eu am avut un "incident" la viteza de 50km/h si nu au sarit airbagurile....pagube : spoiler fata, armatura, farurile amandoua, capota si radiator...toate noi... la tester mi s-a spus ca airbagurile functioneaza normal doar ca nu a fost impactul asa puternic incat sa se deschida!
Comment
-
Originally posted by denisbossu View PostMultumesc oricum pentru raspunsuri,dar nu a-ti inteles ce vreau eu sa zic ;airbagurile se pot pune la loc tot alea sarite adica aranjat sacul si pus la loc;,si inca ceva daca UCE airbag e reparabila daca se poate sterge eroarea
Chiar nu exist in tara asta cineva care sa poata sterge eroarea de la UCE airbag,daca e cineva rog mult sa-mi raspunda ;ca 200 de euro nu dau peUCE nici daca ii gasesc pe jos
Comment
Comment