abs-urile au repartitor?
Zgomot Dubios In Zona Din Spate A Masinii
Collapse
X
-
Da. Dar nu mecanic.
Revin cu o completare la postul anterior (nu am buton de "edit" ?):
Eu am experimentat scartaieli la roata spate-dreapta, insa acestea erau (si inca mai sunt cateodata) de o intensitate fonica foarte mica, dar suparatoare pentru mine. In urma investigatiilor pe care le-am facut, zgomotele se datoreaza uzurii bucselor-suport a arcurilor care au suprafata cauciucata, rezultand scartaiala tipica "fier-cauciuc". Atunci cand ploua, suprafetele se lubrifiaza suficient de la apa incat sa nu mai scartaie.
Aha... M-am prins cum e cu editu'
Comment
-
Pana la urma tot nu inteleg. La mine sunt urmatoarele simptome care se datoreaza la fel repartitorului ala. M-am bagat sub masina si am vazut ca tija aia nu e fixa deloc si evident trancaneste la denivelari. La fel nu e fixa si nici "tabla aia cu gaura", nu stiu cum se chiama. Ce sa-i fac, caci de la astea doua imi fazeun zgomot infernal la denivelari. Asa trebue sa fie slabite astea 2 piese de la repartitorul ala de frana?
Comment
-
Pt. costelish:
La mine problema a reaparut dupa 1 an. Remediere: umple burduful repartitorului cu o veselina de buna calitate si nu lasa niciun pic de joc intre acea parghie si repartitor. Vezi ca repartitorul are un surub de unde poti regla cursa acelei parghii. Bafta!
Comment
Comment