Fluierat La Motor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fluierat La Motor

de cateva zile mi se aude un fluierat la motor,masina este in garantie si ma-m dus la service si cei de acolo mi-au zis ca este pompa de apa,dar nu au avut pompa si au zis sa mai astept pana vineri cand mi-am facut si programare,dar eu nu sunt sigur ca este din pompa de apa ce crede-ti ca este.

In loc sa ajutati bietu om, faceti posturi pacia pai si daca nu e de la pompa de apa, asta e, mai incearca o data pana ii da de cap, noroc cu garantia....
    sigpic

Comment

pai asta ziceam...daca si asa schimba pompa pe garantie, sa mearga vineri sa o schimbe si sa vada dupa aia daca mai fluiera.
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

am avut si eu un fluerat/şuerat. mecnicii mi-au zis ca e de la distributie. nu i-am cezut din prima, traind cu impresia ca este de la pistoane

dar s-a dovedit a fi de la cureaua de la distribtuie. era prea intinsa (din fabrica)

deci, ei isi stiu meseria
        sigpic

Comment

Au dreptate cei din service, asta e simptoma pompei de apa stricata.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

De vreo 2 zile am si eu un fluierat la masina. Am doar 7500 de km, sa fie deja pompa de apa? Atasez si un filmulet.

Comment

Salut .
              Accelasi Zgomot l-am avut si eu ,si intradevar este de la pompa de apa,acum mi-au schimbat-o si totul este OK(tot la 7200KM).

Comment

Multumesc Robert, inseamna ca trebuie sa "vizitez" serviceul.

Comment

Foarte repede s-a stricat pompa de apa, daca e Ph2.

Comment

Da, andrei, e PH2. Ce crezi, e urgenta treaba, adica nu mai pot astepta o saptamana pana sa merg in service? Trebuie sa spun ca azi nu a mai facut deloc.

Comment

Hmmm ... ciudat si eu am suerat dar nu cred ca e ceva de pompa (sau poate fi) . Se aude in franele de motor si in general pe treptele 1/3/5 nu`sh daca are vreo importanta. Culmea si ciudat ma apropii de 7200 de km . Am cam 7000
                      1.6 MPi Icy White

Comment

aceiasi problme o am si eu acum cu suieratul la motor...am fsot in service mi-au zis ca e de la pompa de apa + ca au observat ei scurgeri de ulei si au zis ca o sa mi schimbe distributia cu pompa cu tot ce e pe acolo :| maine o bag in operatie

Originally posted by chi79 View Post
                        De vreo 2 zile am si eu un fluierat la masina. Am doar 7500 de km, sa fie deja pompa de apa? Atasez si un filmulet.
                        exact acelasi zgomot il am si eu
                        Last edited by ciky; 16 February 2009, 21:02. Reason: Automerged Doublepost
                        http://img132.imageshack.us/img132/5928/semnaturas.jpg
                        Sony/Magnat/Alpine/Focal

Comment

@chi79: Mai poti astepta, nu e asa de urgent.

Comment

Multumesc mult, andrei! Intrebam asta pentru ca saptamana viitoare mergeam sa-mi monteze senzorii de parcare si nu as face 2 drumuri (tinand cont ca pana la service am 125 km).

Comment

si jaful meu fluiera de vreo cateva zile.in frana de motor cu a 2-a si la turatia de 1500 ture.m-am lecuit de dacie nu mai vreau.am papuc diesel din 2003 si am facut 90000 km si nare nici pe dracu iar asta de la 6500 km am schimbat o garnitura la capacul termostat.a cum cred ca e pompa de apa.oare ce mai urmeaza?cred ca ulei pe la distributie.
                              Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google