de cateva zile mi se aude un fluierat la motor,masina este in garantie si ma-m dus la service si cei de acolo mi-au zis ca este pompa de apa,dar nu au avut pompa si au zis sa mai astept pana vineri cand mi-am facut si programare,dar eu nu sunt sigur ca este din pompa de apa ce crede-ti ca este.
Fluierat La Motor
Collapse
X
-
Au dreptate cei din service, asta e simptoma pompei de apa stricata.
Comment
-
Foarte repede s-a stricat pompa de apa, daca e Ph2.
Comment
-
Hmmm ... ciudat si eu am suerat dar nu cred ca e ceva de pompa (sau poate fi) . Se aude in franele de motor si in general pe treptele 1/3/5 nu`sh daca are vreo importanta. Culmea si ciudat ma apropii de 7200 de km . Am cam 70001.6 MPi Icy White
Comment
-
aceiasi problme o am si eu acum cu suieratul la motor...am fsot in service mi-au zis ca e de la pompa de apa + ca au observat ei scurgeri de ulei si au zis ca o sa mi schimbe distributia cu pompa cu tot ce e pe acolo :| maine o bag in operatie
Originally posted by chi79 View PostDe vreo 2 zile am si eu un fluierat la masina. Am doar 7500 de km, sa fie deja pompa de apa? Atasez si un filmulet.
Comment
-
@chi79: Mai poti astepta, nu e asa de urgent.
Comment
-
si jaful meu fluiera de vreo cateva zile.in frana de motor cu a 2-a si la turatia de 1500 ture.m-am lecuit de dacie nu mai vreau.am papuc diesel din 2003 si am facut 90000 km si nare nici pe dracu iar asta de la 6500 km am schimbat o garnitura la capacul termostat.a cum cred ca e pompa de apa.oare ce mai urmeaza?cred ca ulei pe la distributie.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment