Atunci iti recomand cat mai multe "schimbari" sa previi costisitoarele reparatii de dupa garantie.
Fluierat La Motor
Collapse
X
-
Originally posted by bogdan_1984 View Posttot la 1500 rpm se aude si la mine, se aude ca un fluierat mai gros si tot de la cureaua de distributie. am fost in service, s-a mai detensionat cureaua, dar dupa cateva sute de km a reaparut zgomotul. de atunci au trecut peste 20.000 km. peste vreo 15.000 km schimb distributia si cred ca va disparea zgomotul odata cu inlocuirea rolei intinzatoare.
N-am schimbat pompa de apa (ca de acolo venea sigurat fluieratu) si am aproape 77000 km fara probleme.
Comment
-
Originally posted by cllawdiu View Postde cateva zile am un suierat la motor am cam 242000km si mia zis cineva ca e de la turbo stie cineva a mai patit
242 de mii de km sau 24200 km?
daca e 242 mii ..ce mai vrei?alte masini sunt praf si pulberi.am vazut logan dci cu 200 mii si nu avea nici o problema.interesant ,nu?Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
probleme la logan?nu prea cred.service-urile sunt pline de masini de alte marci.logan in service?in afara de faptul ca sunt prezente pe acolo pt un schimb de ulei sau un itp... nu le vad ......chiar ieri am fost cu un prieten cu mercedesul in service.
Comment
-
Originally posted by AGENTUL NYT View Postfluieratul poate fi de la:-pompa de apa,aceasta fluiera din cauza prestupei prost presate si ajunge apa la rulment
-intinzatorul de la distributie(rulmentul)acesta rulment ramine blocat cate o data din cauza ca mansonul care il acopera e deteriorat si intra apa sau praf
-cutia de viteza(lipsa de valvolina)nivelul este foarte scazut astfel pinioanele si sincroanele numai stau in valvolina sau daca acesta e ok poate sa fie si de la prostul stil de a conduce,schimbat fara ambreiaj sau debraiere la jumate,caraitul indelungat poate fi iar o cauza,bruscare schimbarii vitezelor,acestea duc la uzura rulmentilor din capatul pinioanelor sau a sincroanelor care de multe ori ramin lipite de pinion
loganul nu e o masina pt a putea face din ea monopost,e o masina de familie cu care daca mergi elegant si te porti elegant cu ea respecta-ndui cerintele si datele tehnice o ai pt multi ani si km,e doar o parere de a mea
Comment
-
zgomot motor 1.6 MPI, la ralanti
Buna ziua,
Am capatat si eu un zgomot destul de deranjant care apare in zona distributiei. De curand am schimbat pompa de apa, antigelul si rolele de la cureaua de accesorii. Nu pierd antigel sau ulei. Ma gandesc ca n-ar trebui sa cedeze rulmentul pompei in mai putin de 500 de km de la schimbare, mai ales ca pompa e de origine.. Am atasat un filmulet in care se aude perfect "uruitul" la care ma refer. Care credeti ca e cauza?
Multumesc!Attached Files
Comment
Comment