Punte Spate Logan Deformate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by 89.MIR View Post
    Loganul prietenei mele, e dinala chel, si uzeaza dreapta spate pe exterior? rau rau! care poate fi problema?

Aceeasi problema am avut-o si eu !
    Mergi la un service, daca mai esti in garantie chiar la reprezentanta auto Dacia si cere sa ti se faca un test la UNGHIURI.

Foarte important, daca nu mai e in garantie mergi iute de iti fa o asigurare casco si dupa aceea mergi la "unghiuri"! Vei primi o hartie si ti se va spune daca totul e sau nu in regula cu puntea spate, dar , trecand si eu prin asa ceva, sigur are ceva puntea.
    Cu hartia primita de la unghiuri o sa mergi la casco si o sa zici ca ai cules o groapa,ceea ce nu e greu cu drumurile noastre, si cu putin noroc o sa o schimbi cu ei.
    Altfel in jur de 3000 de lei te costa distractia !

SUCCES !

Comment

am avut si eu probleme cu puntea spate si la 13.000 de km m-am dus la service sa vad de ce trage dreapta si mi-au spus ca pe unde umblu cu ea ca-i puntea deformata,am avut noroc ca am avut casco si mi-am schimbat-o la un service particular din Cluj unde a costat toata prostia lor 18.500.000 lei cu tot cu manopera,pe langa sta masina era in garantie si ca mi-a pus-o pe tester am platit 650.000 lei verificarea unghiurilor de fuga.Aveti grija pe unde umblati.

Comment

S-ar putea sa fie vorba despre un defect de fabricatie. Cand am fost sa imi fac unghiurile la un service (nu era reprezentanta) mi-a spus mecanicul ca pe spate exista o mica abatere de la unghiul normal, pe care a intalnit-o la mai multe loganuri.
        Personal nu am observat uzuri ale anvelopelor la mine.
        It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Salut,
          Ca orice om normal am fost de paste la un gratar iar in timp ce mergeam pe un drum prin padure s-a agat de puntea spate o buturuga si s-a indoit putin. Bara transversala dintre cele doua roti spate e in forma de V si cu o bara pe mijloc pt cunoscatori. La mine s-a infundat putin partea din fata a Vului cum s-a agat de buturuga, dar puntea nu s-a indoit cu totul, nici macar bara de sub V nu e indoita si nici cealalta latura a Vului( nu cred ca aveam mai mult de 5km/h). oare s-a deformat puntea ar trebui schimbata? La ochi eu nu vad nimic schimbat la pozitia rotilor spate.

Comment

am derapat si m-am proptit cu spatele intr-un mal de pamant, am pierdut toba mare sa indoit si teava dintre tobe si sa rupt arcul stanga spate. e posibil sa fie afectata si puntea?

Comment

Am si eu o intrebare daca sunteti amabili. Am lovit cu puntea spate intr-o pavela. Nu aveam viteza, am dat numai cu spatele sa parchez si mi-a intrat sub punte. Am zgariat puntea, fara insa sa o indoi (din cate am vazut).
              Ar merita sa incerc sa vopsesc partea afectata pentru a nu ruginii sau nu?

Comment

n-are nici un rost, vopseaua aia oricum e superficiala nu e cu protectie anticoroziva si tabla aia are cativa mm buni, sigur are viata lunga.
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

Am luat un spray cu deruginol, sau ceva de genu si am dat pe ea ca sa fiu cu mintea impacata. Ai avut dreptat in legatura cu grosimea tablei din care e confectionata puntea. E destul de groasa si nu pare a fi protejata contra ruginii.

Comment

bucsa? tampon?

Cu scuzele de rigoare pentru ca nu am gasit alt topic,
                    vreau sa va intreb si eu ce e chestia aia ca o bucsa (din pozele de mai jos), pe care am gasit-o dimineata in parcare, cazuta (sau nu) fix langa roata dreapta spate sub masina?

Pare o bucsa de cauciuc destul de moale, cu o saiba lata de bronz zic eu. Acuma nu stiu o fi cazut de la mine, ori o fi aruncat-o intentionat cineva ca sa imi fac eu griji. Am un vecin cu o coaja de golf3 care ar fi in stare sa faca asa ceva, eu m-am uitat pe dedesubt dar nu mi-am dat seama. In mers nu se aude nimic dubios gen trancaneala in spate.
                    Attached Files

Comment

stai linistit ca nu este de la tine,ai vecini binevoitori care vor sa faca misto de tine

Comment

Am auzit si eu povestile cu puntea spate de Logan...par s afie adevarate.Problema ar fi la profilul metalic in forma de H sau L cum naiba e,care tine tamburul ...din cauza ca are doar un cordon de sudura,zona fiind sensibila la socuri...
                        Si am mai auzit ceva interesant...s-ar gasi in vitan un intaritor pentru puntea spate care se prinde cu surubul amortizorului...stie cineva ceva de lucrul asta?
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

Cat costa puntea spate pt logan berlina 2007?Am cam strambato pe a mea si ma intereseaza una noua
                          https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

as vrea si eu sa stiu acelasi lucru. a mea e din 2009... am puntea spate deformata si nu mi-o face nici pe casco, pt ca nu am declarat ca si un eveniment rutier deci tre s-o fac pe banii mei... ar fi o treaba sa ii dam in judecata pe astia de la dacia ca au facut masina proasta )
                            Last edited by 77sky; 2 January 2013, 02:11.

Comment

laurentiu poti sa te duci cu un optic facut unde se vede ca e stramba, meergi, zici ca ai lovit o groapa si de la aia s a deformat puntea si ti o faci cu casco. ;)

Comment

Originally posted by Lawrentiw View Post
                                as vrea si eu sa stiu acelasi lucru. a mea e din 2009... am puntea spate deformata si nu mi-o face nici pe casco, pt ca nu am declarat ca si un eveniment rutier deci tre s-o fac pe banii mei... ar fi o treaba sa ii dam in judecata pe astia de la dacia ca au facut masina proasta )
                                Am gasit punte spate noua la 780ron, am cumparato,am montato.Momentan sunt multumit.Daca apare ceva am sa va tin la curent.
                                https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google