Punte Spate Logan Deformate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Punte Spate Logan Deformate

In ultima saptamana am vazut trei Dacii Logan cu puntea spate stramba zic eu - adica rotile erau in forma de V rasturnat. Acest lucru m-a pus foarte tare pe ganduri deoarece atunci cand am facut revizia in service exista un fel de tomberon colector al pieselor uzate unde se gaseau foarte multe puntii spate.
    Intrebarile mele sunt : voi ati avut asemenea probleme? care sunt cauzele ? considerati ca este un defect de proiectare ?
    Kiss Fm Gris Platine DC

Nu este nici o problema.Daca nu ar sta asa ai avea mari probleme in viraje!

Comment

lamine stau rotile dtrept si nu cred ca este normal sa stea cracanata poate a fost un lat nasol

Comment

Pai daca stau rotile "cracanate" inseamna ca e puntea stramba, nu am vazut in nici un showroom Loganuri cu roti cracanate, probabil e o imbunatatire adusa de cei de la Dacia... )

Comment

Eu nu cred ca puntea este stramba , ci mai de graba ar putea fi de la articulatiile care sunt in zona . Mie greu sa cred ca se poate stramba puntea in sine , avand in vedere ca este dintr-o tabla indoita in " V" si la mijloc are sudata o teava !!!!

Comment

eu cred ca puntile acelea sunt deformate pentru ca au fost abordate borduri inalte cu viteza. stiu pe cineva care si-a strambat puntea la passat din cauza bordurii
            sigpic

Comment

si eu cred ca e problema din suspensiile spate nu din punte
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Puntea spate nu se poate stramba in utilizarea cotidiana, decat daca se iau gropi/borduri cu viteza foarte mare, altfle nu are cum.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Confirm si eu ca puntea spate e slabuta.
                  Resoftari, leduri, activari functii, etc... in Cluj si Maramures.

Comment

cum sa strimbati puntea spate
                    poate ceva pe la rotile spate sa sa fi stricat ca altfel doar daca se suie un tir pe tine se va strimba
                    inainte sa se deformeze ,datorita formei se va fisura [defect ce poate aparea in timp dar putin probabil] si la orce inspectie ochiometrica se vor observa fisurile
                    baiatu cu lenuta monteza filtre polen , alarme si alte cele

Comment

cum sunt destui posesori de logan care cara cartofii la piata, este posibil sa existe specimene care si-au incarcat masina pana au reusit sa strambe si puntea.

Comment

Sincer am vazut si eu ieri un loganel cracanat pe spate si mi-a dat de gandit.Rotile aratau cam asa / \
                        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

stiu pe cineva care care cu loganul legume. 500-550 kg plus soferul pune pe ea. si din 2005 si pana acum nicio problema.
                          mai exsta o problema.sincer nu cred ca incarcarea excesiva duce la deformarea puntii.
                          fara

Comment

Il rog pe initiatorul acestui thread sa explice in viziunea lui cum actioneaza fortele asupra puntii din care sa rezulte rotile in forma de / \...daca are o imagine asupra articulatiilor spate, cum vin acestea prinse si cum transfera greutatea
                            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

eu zic ca forma \ / e imposibil de explicat (altfel decat borduri din lateral sau derapaje cu frana de mana), / \ e foarte simplu: supraincarcare si socuri repetate (gropi, borduri din lung).
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google