Troncanit Pe Fata La Denivelari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

multumesc pentru raspuns.
    bataia asta o am la masina de aproape de noua. doar ca nu imi dadeam seama exact unde este pentru ca si caseta la mine a avut probleme si facea si aia urit. in schimb la caseta era un zgomot mai infundat. acum se aude mai bine pentru ca odata cu schimbarea casetei s-au eliminat acele jocuri si a ramas doar asta ascutit si metalic.
    sa fie bulite flansele alea chiar asa de noi?

Comment

capetele de bara sunt de vina

Comment

Aseara am ridicat masina pe elevator ca mi se parea ca e ceva ciudat pe dreapta fata.
        Dupa ce am ridicat-o am tras de roata stanga dreapta si am un joc foarte mare.M-am uitat nu e din capatul de bara nici caseta de directie ci pur si simplu se misca din ansamblu telescop+arc.
        Telescoapele le-am schimbat acum o saptamana pe amandoua.
        De la ce poate fii?

Comment

Eu daca apas pe aripa stanga fata scartaie si trosneste ceva de zici ca se rupe masina.
          Nu mi-am dat seama de la ce ar fi, ori caroseria, ori suspensia ceva...suruburile de la aripa sunt stranse, balamalele la capota la fel, nu pare nimic destrans pe acolo...ar ramane doar ansamlul arc/amortizor.
          arcul nu joaca in suport...flansele alea din capatul amortizorului sunt terminate, dar asa facea si cand erau intregi.
          Mentionez ca am arcuri eibach pro, dar nu cred ca de la alea face...poate de la amortizor care e stock, dar nu curge nu nimic.
          Ma rog, merge si asa
          Keyboard error or no keyboard present.
          Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Si la mine se aude un zgomot cand dau prin gropi, denivelari etc, doar pe partea dreapta fata.
            Nu-mi dau seama ce ar putea fi, am atasat niste poze cu capatul amortzorului, ii uzat acolo putin, in ambele parti.
            Daca ma duc la dacia service raspunsul lor este, n-are nimic merge si asa.
            Attached Files
            Last edited by 77sky; 28 September 2011, 22:22.
            http://i298.photobucket.com/albums/m...stouserbar.png
            Everything sounds better . . .

Comment

Vreau sa expun doua situatii cu care m-am confruntat: 1) o data cu trecerea timpului tampoanele de cauciuc de la capota se taseaza si capota prinde un pic de joc.Incercati sa o miscati fara sa actionati maneta de deschidere in prealabil, daca joaca, inlocuiti tampoanele. 2)Carcasa filtrului de aer a prins joc in cele doua suruburi care o fixeaza de motor. Suruburile au cursa limitata si nu se mai pot strange.Adaugati 1-2 saibi intre surub si bucsulitele de cauciuc.Sper ca am fost de folos cu ceva. Toate cele bune.

Comment

Am aceeasi problema logan ph2 2009.In fata cand trec peste denivelari troncane ceva,dar pe drum drept asfat o intor o fortez si nu se aude nimic!

Comment

La mine zgomotul a fost de la pivotul inferior si bucsele bascula +bucsele de la bara stabilizatoare +planetara dreapta+flansa amortizor.

Comment

fratica da le-ai avut pe toate la pachet!! la mine a inceput de 2ua zile sa trancane ceva usor pe dreapta nnu am avut probleme pana acu e un ambition din 2007 cu 53000 de km ma duc sa aflu !!
                    Last edited by 77sky; 19 December 2011, 11:20.

Comment

• am un log din 2006 si nu am nici o problema la 120000 dar mai am unul din 2009 caruia tocmai ce i-am facut i.t.p. si am schimbat capetele de bara si nu mai are nici un joc dar troncane in viraje la denivelari probabil ca asta este rezultatul ,,imbunatatirilor" de la faza 2 prin lipsa barei antirului...brava dacia renault sic..

Comment

• Originally posted by pitarucea View Post
                        fratica da le-ai avut pe toate la pachet!! la mine a inceput de 2ua zile sa trancane ceva usor pe dreapta nnu am avut probleme pana acu e un ambition din 2007 cu 53000 de km ma duc sa aflu !!
                        am fost la service au suit-o pe elevator si......... surpriza scutul se mai tinea in 3 suruburi restul nu mai erau!! as fi aflat si singur dar fiind noroi pe jos nu m-am bagat

Comment

• Eu am o bataie pe stanga fata la denivelari ....si cateodata chiar daca merg drept cu masina tot bate infundat....Am avut joc in capatul de bara( directie) si astazi l-am schimbat...
                          Am crezut ca am rezolvat problema....dar....tot bate....Pivotul nu bate ca l-am verificat...bucsile la brat nu bat(verificat)...caseta de directie este ok....ce dracu ar putea sa fie...ca nu stiu ce sa mai verific !
                          "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• N-ai zis nimic de amortizoare. Apesi masina de partea stanga fata si daca are balans atunci sti ce ai de facut.

Comment

• Am verificat amortizoarele,pivot,capete de bara,bieleta antirului,scut si intr-un final la o verificare mai atenta se pare ca "trancaneala vine din caseta de directie"

Am desfacut burduful de la bieleta de directie si am vazut ca un joc destul de important ar fi in caseta de directie ...mai precis in levierul de comanda "cu zimti" care face legatura intre bileta si caseta......

Intrebare ! Cei de facut ? exista vreo bucsa in caseta sau trebuie sa schimb caseta cu totul? Cat costa caseta ? Am Logan MCV Laureate....
                              "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• Originally posted by adonis33 View Post
                                Intrebare ! Cei de facut ? exista vreo bucsa in caseta sau trebuie sa schimb caseta cu totul? Cat costa caseta ? Am Logan MCV Laureate....
                                Din cate stiu NU se fac reparatii la casata de directie, cel putin cei de la Dacia Nu recomanda; se inlocuieste.
                                E o problema se pare cu casetele de directie la Logan.
                                Last edited by IancuMIC; 22 March 2012, 15:05.
                                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google