Blocaj Portiera Fata Stanga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Blocaj Portiera Fata Stanga

Am si eu o mica problema.... la portiera soferului, cand o deschid nu se mai blocheaza deloc... se duce si se izbeste aiurea daca nu o tin...... ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ce as putea sa fac sau ce trebuie sa cumpar sa montez ??
    Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
    ID: cipry263

Uita-te in poza atasata de mine. Usa are un tirant, un brat mobil care limiteaza deschiderea usii.
    Cele doua suruburi de pe usa (care fixeaza tirantul), precum si cel de pe stalpul usii sunt cumva demontate?
    Attached Files
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

poate i s-a stricat bratul si nu mai tine usa, si atunci trebuie schimbat bratul. prea scump nu are cum sa fie
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

mi s-a intamplat si mie la aproape toate loganurile care le am. se desfac piulitele alea doua. odata la jumatate de an le verific si gresez mecanismul. incearca asta.

Comment

hmmm.. am sa ma uit sa vad daca e ce ziceti voi.. multumesc de sfaturi....am sa ma uit maine pe lumina !!
          Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
          ID: cipry263

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google