in mod normal, adica de la dealer? iti zic eu. costa minim 200 ron
Atentie----> Protectii Aripi
Collapse
X
-
Bogdan astazi am vazut la dealer protectii aripi cu 84 ron. Un nenea inginer de pe acolo de la caroseii la intrebarea mea "Dvs. v-ati monta protectii aripi" a zis clar ca NU deoarece a vazut destule lgn cu cu rugina inflorita din cauza acelor protectii.
Eu nu-mi mai montez, lasa asa si cind o sa apara probleme ma duc service si rezolv, pe garantie... casco.... etc.....
Comment
-
Mi-a cazut fata aseara cand am vazut si eu aseara la aripa dreapta spate 2 bucati de vopsea sarita. A mea este aprilie 2006, oare fac astia vreo exceptie sa-mi puna si mie protectii???
Daca imi aplica aceste protectii o revopsesc ei mai intai?9! 9! 9!sigpic
Comment
-
da a mea este acum in service pentru ceruire si a zis inginerul de acolo ca o sa o bage si la pus protectii . I-am aratat aripa stanga care era oxidata si a zis ca sigur o trimit la Caroserii pentru revizie ... Gratuit . ... Masina ta este si ea din acel lot dupa cate stiu eu ..1.2 TSI
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postpareri si pareri. probabil cand au montat protectiile, aveau deja sarita vopseaua si cand au instalat protectiile, s-a extins rugina. oricum, eu am 6 ani garantie la anticoroziune si am instalate protectiile din toamna anul trecut. deci 6 ani pot sa dorm linistit
Cititi bine conditiile de garantie: Scrie clar: garantia antirugina se ofera doar daca se respecta conditiile impuse de ei cum ar fi inspectia periodica la 6 luni pentru acest lucru, inspectie care "costa" si este obligatorie daca vrei garantie.
Asa ca, cei care nu ne-am dus la 6 luni la verificare...nu mai "pupam garantie".
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postnu stiu sigur daca o sa dormi linistit.
Cititi bine conditiile de garantie: Scrie clar: garantia antirugina se ofera doar daca se respecta conditiile impuse de ei cum ar fi inspectia periodica la 6 luni pentru acest lucru, inspectie care "costa" si este obligatorie daca vrei garantie.
Asa ca, cei care nu ne-am dus la 6 luni la verificare...nu mai "pupam garantie".Originally posted by mike26ro View Posto sa fac o poza la contractul de garantie si o sa-l postez
te rog sa aduci dovezi la ce ai afirmat.
si apropo, despre ce CONTRACT de garantie este vorba?Last edited by bogdan_1984; 28 February 2009, 14:41.sigpic
Comment
-
Mda ... pentru MOLDOVA cred ca sunt alte contracte .
ai innebunit MIke ... de unde verificare la 6 luni / si cu, costurile aferenteAtat timp cat un produs este nou si in garantie, verificarile si lucrarile de mentenanta sunt gratuite , schimbarea consumabilelor pentru mentinerea garantiei se face cu manopera platita .
Tabla se verifica la fiecare revizie (si gratuit se injecteaza si ceara Ixmat inclusiv manopera) , cand faci numarul de km , sau cand implineste masina 1 an , 2 ani s.a.m.d
NU MAI DEZINFORMATILast edited by ingerulol; 28 February 2009, 15:41.1.6 MPi Icy White
Comment
-
masina mea e din 2006 (iulie) si daca nu mergeam la ei pt. butoanele de la geamuri ( arse beculetele sau led-urile din interior ) cred ca nici nu ma chemau pt. ceruire, dar cand mi-au luat certificatul de inmatriculare si au vazut anul masinii, urgent mi-au facut o programare .
azi la ora 10.00 trebuie sa fiu la ei; nu stiu daca este bine pe timpul asta...deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !
Comment
-
Baieti eu am masina de 2 ani si am cumparato second .. credeam ca nu mai am garantie ... dar se pare ca am 6 ani la garantie la caroserie . Deci toate vehiculele din perioada 2004 , 2005 2006 fabricate merg la service pentru ceruit si refacut pasaje roti . Eu o las maine 2 zile si am sa postez daca o sa fiu multumit . Pun si poze ca sa se vada ...1.2 TSI
Comment
Comment