Masina mea este din 2006 si au fost montate protectiile in 2007 suntem in 2014 si vreau sa zic ca este intradevar o protectie a aripilor nu am gram de rugina.Mentionez ca au fost montate pe garantie la dacia .Conteaza si cine si cum le monteaza
Atentie----> Protectii Aripi
Collapse
X
-
Mai mult conteaza sa fi fost zona curata, fara rugina, vopsea nesarita / umflata. Ideal de montat asa.
Io am pus protectiile tarziu (prin 2009 sau 2010), cand sarise vopseaua de pe aproape toata muchia dreapta spate (stg. spate, foarte putine zona) si pe fata aproape deloc. Drumuri de kkt pline de pietre...Nu ruginise in decursu' timpului deloc, am neglijat din lipsa de timp.
Oricum, am tratat bine zona, am curatat, grunduit si corectat cu vopsea doar local, dupa care am aplicat protectiile alea.
Culmea e ca se tine bine zona d.p.d.v. al ruginii si acum, dupa cca. 4 ani de cand le-am montat.
Comment
-
Pe viitor cred ca o sa-mi pun si eu protectii pana in prezent umblu fara si momentan e ok nu mi-a ruginit , sarit sau alte chestii pe la vopsea dar cert e ca si la cata ceara am pus mai ales pe fata pe acea muschie a contat foarte mult.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Ruginesc daca s-au pus acele protectii cand deja vopseaua era sarita , ceea ce la mine nu este cazul.
Eu vreu sa le montez dar fara acele benzi dublu adezive si nu stiu daca pot cumpara din comert vreun silicon care sa nu atace vopseaua .sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
Comment