Atentie----> Protectii Aripi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• la a mea de la începutul lui 2006 se-nvarte roata zilnic.
    am observat ca cele de dupa 2007 nu au probleme asa de pregnante cu aripile.
    gaboneygg, presupun ca nici suruburile nu le-ai strans prea tare ca sa nu-ti strapunga stratul interior de protectie.
    de-acum ma obsedeaza suruburile alea...
    Last edited by TopCat; 4 September 2014, 23:17.
    Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

• nu trebuie stranse tare

Comment

• la fel ma gândeam si eu.
        m-am echipat cu vaselina, iar saptamana viitoare voi procura protectiile si le voi monta cu propriile-mi manute dupa o curatare riguroasa a locului unde vinde banda autoadeziva si introdus din abundenta vaselina pe dedesubt.
        ca tot veni vorba, vaselina ai bagat-o pe interior dupa ce ai montat protectiile?

Comment

• poti sa o pui si inainte. o sa-ti fie mai usor

Comment

• alaturi de setul de protectii late aripi spate am gasit si o punguta cu surubele si alte accesorii.
            rog pe cei care au montat protectii sa ma lumineze si pe mine cum se folosesc.
            Attached Files

Comment

• Pentru ca sa va dati seama ce periculoase sunt aceste protectii, va atasez 2 poze de la masina tatalui meu dupa ce au fost date jos, care acum este in vopsire generala.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• A sarit vopseaua pe alocuri in momentu' in care le-ai dat jos...in rest, a ramas lipiciu', din ce zaresc acolo.
                Aparent nu pare asa grav...in sensu' ca n-a ruginit cat timp au fost alea aplicate.
                Nu cred ca asta e motivu' vopsirii generale a mansinii.

Comment

• Eu zic ca nu e rau ce se vede in poze. Pe fata mai ca nu ar trebui protectii, pb. e la muchiile de pe spate. Daca le pui peste rugina (am vazut cazuri) e normal sa apara.

Comment

• Am vazut si lucruri mai rele sub protectii, in poze muchiile se prezinta satisfacator, nu stiu ce pretentii sa avem, doar vorbim de Logan.

Comment

• In ziua in care am ridicat de la dealer Loganul (al doilea, in 2007), cand am ajuns acasa prima grija a fost sa ii montez protectiile, pe fata si pe spate. Le aveam cumparate deja, ma informasem in perioada cat avusesem primul Logan.
                      Am curatat bine muchiile, LE-AM DEGRESAT (cu alcool izopropilic) si apoi am montat protectiile. Au implinit deja 7 ani de la montaj. Sunt in continuare lipite perfect, pe intreaga suprafata si nu se poate observa, in continuarea acestora, nici cel mai mic semn de rugina/umflare ...Iar de dat jos chiar nu vad rostul, câta vreme, cel putin la o atenta examinare, nu exista niciun semn de rugina.
                      Deci important este CÂND si CUM se monteaza ... Părerea mea ...
                      Module Electronice (Volt/termo,Interfete Sony/Pioneer/Alpine/Blaupunkt/Kenwood/JVC)

Comment

• Daca le montezi peste vopsea sarita, da, apare rugina.
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Eu imi mentin parerea ca nu ciobiturile de la pietricele sunt cauza principala pentru care apare rugina la aripile din spate.
                          La loganul meu din 2005 nu am deloc protectii. Pe una din muchii am vopsea sarita dar nici urma de rugina. Pe cealalta muchie am intr-adevar un inceput de rugina dar aripa aia a fost lovita candva ( se vede cum crapa chitul).
                          Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
                          "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"

Comment

• Aripile fata nu ruginesc dupa expunere 600 de ore la ceata salina (pentru cine stie ce e aia). dar daca au vopseaua intreaga.

Comment

• Iti arat eu aripa fata la masina mea, cum inflorise vopseaua.
                              Vopsea intacta, iar masina mea nu face curse submarine. Caut poza.
                              Last edited by 77sky; 22 October 2014, 17:25.

Comment

• Si ti-au facut-o pe garantie?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google