Modulator Fm+consum

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modulator Fm+consum

Salutare.Poate gasesc si eu explicatia la o problema.
    De curand mi-am luat si eu un Logan,la mana a 2-a,bine intretinut neforjat,1,4 MPI si cred ca am o problema cu el,nu scade consumul sub 9%,mers in oras si dupa circa 60 km mers pe Dn fara a depasi viteza de 100 mai scade 100g.de la 9,4 % am ajuns undeva la 8.8,dar nu stiu cat va ramane asa fara sa mai creasca.vitezele le schimb in medie cam la 2500 pana in 2500.Inca nu am gasit explicatia.....sa fie de la benzina?am observat ca cea de la PETROM de abia se misca,am incercat cu benzina si de la ROMPETROL si vad ca merge un pik mai bine.si inca o chestie.....mi-am luat un modulator fm si se aude gajait in functie de turatia motorului,radio casetofonul e original dupa logan blaupunkt si am inteles k ar avea deparazitare.Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?

Sa incercam
    1. Consumul eu il vad bun (ia arunca aici un ochi), ca idee ar fi mai bine sa ridici putin turatia, dupa ce se incalzeste motorul.
    2. Modulatoarele aici isi au subiectul. Ce auzi tu este foarte posibil sa fie interferenta dintre doua frecvente radio, una fiind postul de radio, al doua, frecventa pe care emite modulatorul. Urmeaza pasii acestia: cauta in primul rand o frecventa libera pe casetofon. Seteaza apoi frecventa modulatorului dupa frecventa libera gasita. Spor la treaba.
    Aici cred ca se poate inchide.
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

E un consum ok pentru mpi in oras.Daca mergi in afara dupa ce resetezi computerul,ti scade undeva sub 7%.Oricum...s-ar putea sa mergi cam subturat.Schimba si tu macar la 3000,ca altfel arunca penzina nearsa pe esapament.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google