Help Me,am Facut O Prostie!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Help Me,am Facut O Prostie!

salut!ieri pe cand eram eu in trafic,fusesem la cateva interviuri aveam un pix in mana!am vrut sa-l fixez pe gura aia de aerise mi-a scapat in conducta de caldura!ce sa fac???tin sa preciezez ca masina inca mai baga caldura,nu se aude nimic!cum il scot de acolo??se poate intampla ceva grav?am cautat si nu am gasit nimic asemenator!sper ca am postat unde trebuie!@D-FENS-le-am scos dar s-a auzit cum a cazut undeva jos!unde s-ar fi putut duce?
    Attached Files
    Last edited by odorog; 9 February 2009, 20:14.
    "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Demonteaza clapetele si incearca sa scoti pixul...
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

si daca demonteaza clapetele ce face ? nu cred ca are o mana subtire sa ajuga pana acolo..
      Odorog , sicer nu stiu cum sa procedezi...mie greu sa cred ca trebuie sa demontezi componente din bord

Comment

O sarma,ceva,cum sa bage mana?

Comment

Eu cred ca ajunge acolo in locasul unde vine fixat filtrul de polen.. cel putin asa am auzit.. si daca nu ai acolo montat trebuie sa tai acolo.. desi.. acolo ar trebui sa sune.. poate stie cineva mai bine, si mai exact unde ajunge.
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Eu zic sa faci o vizita la service,asta este!

Comment

Stai linistit. Am patit acelasi lucru ca si tine, acum o luna. L-am scapat pe gaura de langa geamul din stanga. Am scos clapetele si am bagat o surubelnita lunga si subtire, in capatul careia am prins 3 cm de banda dublu adeziva. Mentionez ca nu are unde sa se duca pixul, pentru ca teava este orizontala din punctul acela si trece prin spatele bordului. Nu mai spun ca inainte de toate am dat jos tabloul cu ceasuri si atunci am vazut configuratia tevilor de incalzire. E destul de greu sa ajunga la aeroterma, un pix. O bila poate, dar un pix este greu. Succes.

Comment

In comert mai sunt "pensete" special pentru asemenea situatii; o tija prin care circula un cablu cu niste gherutze la capat. Foarte utila. Si destul de lunga.
                Caut-o, s-ar putea sa iti fie utila.
                Eu ma gandeam acum ce poti face daca scapi o bila (sa zicem); oare poti sa o iei de acolo daca rastorni masina (efectiv!), cotrolat, evident, in loc sa demontezi tot bordul?
                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Originally posted by 77sky View Post
                  ...Eu ma gandeam acum ce poti face daca scapi o bila (sa zicem); oare poti sa o iei de acolo daca rastorni masina (efectiv!), cotrolat, evident, in loc sa demontezi tot bordul?
                  Nu stiu de ce,dar mi-a aparut in minte o anumita persoana care-l poate ajuta cu metoda asta...

Comment

sa incerci sa demontezi si panoul central , acela cu butoanele...se demonteaza simplu si usor..si ai si loc sa bagi mana , poate ajungi la pix.

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                      Nu stiu de ce,dar mi-a aparut in minte o anumita persoana care-l poate ajuta cu metoda asta...
                      Hahahaha...
                      Hai sa redefinesc operatiunea: "rasucire longitudinala, controlata strict", asa...sa nu mai fie loc de interpretari
                      Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Uite aici un subiect identic si la fel.
                        sigpic

Comment

@odorog: daca nu ai AC. atunci pixul va ajunge exact in locasul filtrului de polen. Daca ai AC, atunci se va opri in vaporizator.
                          GL-22-TOF

Comment

ms mult baieti!o sa incerc toate metodele,mai putin aia cu raturnatu!am mai intrebat si eu si cica trebuie sa-mi desfac chestia aia de jos pe unde se monteaza filtru de polen!dar daca o lasa asa se poate intampla ceva?macar pana imi iau filtru polen ca sa si tai cand ma apuc sa o desfac.@valeriuciprian-1.crede-ma ca am cautat dar nu mi-a dat nimic.2.acolo pixu i s-a dus la dezaburitor si este alta problema!oricum scuze daca consideri ca am deschis aiurea acest thread!
                            Last edited by odorog; 10 February 2009, 12:55.
                            "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google