Schimbat Becuri Senalizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbat Becuri Senalizare

1.Cum se scoate lampa din spate pentru a schimba becul de semnalizare?
    2. Cum se schimba becurile din dotare cu becuri cu lumina alba (halogen) si daca se poate face acest lucru?
    Multumesc anticipat!

Pt a scoate lampa din spate, vezi in portbagaj, in dreptul fiecarei lampi ca sunt cate 2 suruburi cu capat de plastic, pt fiecare lampa. Le desfaci.....si asa iese si lampa....scoti mufa cu fie, dupa care schimbi becul.

La care becuri te referi? La cele din far....daca da...alea tot halogen sunt. Se pot schimba destul de simplu, schimbant becul din far....vezi ca este deschis topic unde gasesti mai multe detalii despre schimbarea becurilor din far.

sigpic

Comment

Multumesc mult pentru raspunsul promt. Nu gasesc insa al doilea surub de la lampa din spate. Este unul lung, are o piulita tubulara din plastic dar al doilea nu-l vad!
      Referitor la becurile din fata ma refeream la cele de lumini de drum si faza scurta ( de intalnire). Mi-as dori o lumina alba, mai puternica la ele - am probleme noapte nu prea vad bine. Ma refer la acele becuri pe care le vad f. des la autoturismele de clasa. Daca se pot pune si daca sunt suportate de circuitul electric de la Logan. Ma gandesc sa nu fie prea puternice si sa arda sigurantele. Multumesc anticipat.

Comment

Iata aici detalii
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu gasesc nimic 'aici'.

Comment

Originally posted by stefan1955 View Post
            Multumesc mult pentru raspunsul promt. Nu gasesc insa al doilea surub de la lampa din spate. Este unul lung, are o piulita tubulara din plastic dar al doilea nu-l vad!
            Referitor la becurile din fata ma refeream la cele de lumini de drum si faza scurta ( de intalnire). Mi-as dori o lumina alba, mai puternica la ele - am probleme noapte nu prea vad bine. Ma refer la acele becuri pe care le vad f. des la autoturismele de clasa. Daca se pot pune si daca sunt suportate de circuitul electric de la Logan. Ma gandesc sa nu fie prea puternice si sa arda sigurantele. Multumesc anticipat.
            A doua piulita de plastic este mai sus, undeva prin zona unde este prins arcul de la portbagaj.
            Si link-ul pus de darksid3 - cel corect: becuri far
            PS: Daca te uitai putin mai atent in adress bar iti dadeai seama
            GL-22-TOF

Comment

Pt. DanielLiviu: Multumesc pentru raspuns. In privinta 'atentiei' e o problema de care iti vei da seama cand vei ajunge la 54 ani. Cred ca e vorba mai mult de rabdare care se pierde pe masura trecerii anilor.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google