Cruise Control Logan pe MPI

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cruise Control Logan pe MPI

Nu stiu daca antreb unde trebuie dar am si eu o antrebare antrebatoare se poate adapta cruise control pe logan? An principiu daca are calculator ar trebui sa se poata voi ce ziceti?
    Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Merge doar la dci, ca ala are acceleratie electronica. La benzinare, acceleratia este pe cablu, si nu merge cruise control-ul.Sunt persoane care si-au pus cruise control (tempomat) pe logan 1.5 dCi.

Last edited by gionik; 12 February 2009, 21:38.
    sigpic

Comment

si pe benzinare de 1.4 chiar nu se poate ?nu e nici un maestru printre noi?
      Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.

Comment

Foloseste search inainte de un topic nou,vezi ca mai este unul asemanator.

Comment

Dodo...pune si un link...altfel esti cam off topic si se poate sanctiona.
          Modific titlul si adaug si "pe MPI".
          sigpic

Comment

Il ajut eu putin pe Dodo: http://www.loganclub.ro/forum/tempom...ghlight=cruise
            P.S. Dodo...vezi ca primul link duce la "alta mancare de peste" (ma refer la postul urmator)
            Last edited by 77sky; 12 February 2009, 21:57.
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Si inca 2...DOMNULE MODERATOR!Sper ca nu ma sanctionezi ca ti-am pus 2 link-uri in loc de 1!

Comment

Nu te sanctionez domnule Dodo(nu e nevoie sa tipi) vezi ca primul link e pentru Cruise control pentru DCi iar al doilea link e intradevar pentru MPI dar titlul e gresit si se putea da un report...mic...
                Se continua aici
                sigpic

Comment

domnilor care sustineti ca benzinarul nu are acceleratie electronica, ca e pe cablu, poate ma lamuriti si pe mine ce mama dracului "citeste" ecu injectie cand trageti voi de cablu si deschideti clapeta de aer. nu cumva tot o rezistenta, aceeasi care la dizal e in pedala si la benzinar se actioneaza cu un cablu? acum vin eu cu intrebarea? chiar nu se poate pune tempomat pe benzinar? a, ca la dizal e mai usor de facut e altceva, dar asta nu inseamna ca nu se poate. de ce la alte masini pe benzina se poate dar la logan nu? vedeti cazul megane 1.6_16v...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google