Aerisire Pompa Frana.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aerisire Pompa Frana.

La Preference-ul meu nu reusesc sa gasesc aerisitorul pompei de frana, stiu ca dupa aerisirea de la roti urmeaza aerisirea pompei.
    Cum pot face acest lucru daca pompa nu are aerisitor? Multumesc.
    Attached Files
    Last edited by Urs; 15 February 2009, 01:20.

la vechile dacii avea un aerisitor pe pompa de frana dar acesta il foloseai doar daca ramaneai fara lichid in pompa si trebuia aerisita pompa ca nu iti baga presiune in cilindri roti asa ca daca nu ai ramas fara lichid in pompa nu vad de ce ai face aerisirea acolo si chiar daca ai ramane si nu are aerisitor la pompa inseamna ca acesta isi face automat aerisirea facand pedale.

Comment

cum sa faca aerisirea dand la pedala? daca aerul a intrat in cilindrul de frana, pe unde iese, daca nu exista aerisitor? parca e circuit inchis, ermetic.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da seba eu m-am referit la pompa de logan care a spus ca nu are aerisitor si cred ca daca ai avea aer in instalatie ar trebui sa aiba erisitoare la etriere nu ,eu am shimbat placutele dar nu m-am uitat daca are aerisitoare dar mai mult ca sigur trebuie sa existe la etriere.

Comment

sigur ca exista aerisitoare la etriere

Comment

Atunci problema sa rezolvat nu???!!!

Comment

V-am intrebat pentru ca la fosta masina, o dacia supernova, am fost nevoit sa schimb o conducta de frana care pleca din pompa pana-n repartitorul de la puntea spate. Dupa schimbare am aerisit la roti de 100 ori, dar numai nu aveam frane calumea. Aerisitorul de la pompa era intr-o pozitie incomoda si nu mi s-a parut important sa aerisesc si acolo. Dar in disperare am taiat o cheie in jumatate ca sa pot ajunge la el, am aerisit si gata, am avut din nou frane ca pana atunci, la calcarea pedalei dadeam cu capul de parbriz. Multumesc pentru raspunsuri, daca mai sunt si alte pareri, nu ezitati sa le scrieti

Comment

Deci pana la urma exista sau nu aerisitor la pompa ca si eu am ceva probleme si nu am gasit aerisitor la pompa?

Comment

exista si nu exista ))...trebuie sa existe..dar daca nu este..

Comment

pai din pozele alea nu exista. deci se face aerisirea ca la vechea 1300, dand la pedala si lasand sa iasa aerul de la epuratorul de pe etrieri, respectiv de la cilindrii de frana de pe puntea spate.
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Numai de la puntea spate? Eu am aerisit din spate de la cea mai indepartata roata spre fata! Mersi oricum de raspuns!

Comment

am zis si de etrieri. aia unde sunt, daca nu cumva pe fata?

Comment

Imediat langa furtunu de frana care intra in etrier este si un surub de aerisire.
                          In spate nu stiu ca nu m-am uitat, tot ceva de genu trebuie sa fie.
                          Attached Files

Comment

nu am idee unde se afla aerisitoru la pompa de frana

sal am si io o probl am o dacia super nova si n am frane bune pe ea.am vazut postul u in care se referea la pozitionarea aerisitorului la pompa de frana.eu am schimbat tot ceea ce tine de frane la dacia mea in afara de pompa si nu as vrea sa cumpar alta daca as putea sa o fac eu sa functioneze.imi explici si mie unde e aerisitoru ala pe pompa.ms mult

Comment

De ce nu incercati aerisirea pompei desfacand incet fiecare olandez de pe corpul pompei (tevile care pleaca din pompa).

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google