If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alo, domnu , nu ti-a facut nimeni agenda.
doar ca vad ca timp sa te certi cu mine ai, dar 2 minute sa dai un telefon clientului care a semnalat o problema la "softul tau" pus pe masina lui si sa stabiliti o intalnire cand ai timp.
e o vorba din batrani: la placinte inainte, la razboi inapoi.
fiecare cu strategia lui de marketing. mai au romanii pana sa invete ca: clientul nostru , stapanul nostru.
la noi functioneaza in cele mai multe cazuri, vad ca si in al tau, am luat banu', Ura si la gara!
Nu vreau s ama gandesc cum te porti cu clientii care vin si se plang de anumite inconveniente. tot asa ii iei la 13-14?!?!?!? < e o intrebare retorica, banuiesc deja raspunsul>.
multa bafta in "Afaceri" si o agenda cat mai incarcata.
nu are rost sa ma bag in balacarii cu tine...nu stiu de ce ma ataci constant?
ti-am facut ceva? te rog lasa-ma in pace...si vezi de treaba ta
problemele mele sunt ale mele nu ale tale...
eu stiu cel mai bine cu sa ma comport cu clientii si pana acuma nimeni nu s-a plans de comportamentul meu. punct
atat am avut de zis
bafta
Pfuai, ce a iesit din topic!! Leon sincer imi pare rau ca ti-am pomenit numele, a iesit cam urat, eu doar am vrut sa ma documentez.
Precizez ca omul mi-a spus la remapare ca daca am vreo problema sa il contactez, greseala mea ca nu l-am contactat, a trecut timpul, intre timp citind forumul am aflat ca problema pe care o am cu CO 95 imi poate aduce buleli la motor, acuma sunt documentat, nu vreau sa renunt la remapare, asa ca bag benzina buna.
On topic: Aseara am alimentat din nou cu 99+, am dat forje la greu pe toate vitezele, bineinteles nu am nici un zgomot, masina merge ceas, deci asta e solutia deocamdata
Pe viitor cand mai aveti probleme in urma unor modificari,nu conteaza natura lor,remapari,xenoane,casetofoane etc,daca acestea nu au fost montate sau reglate de dumneavoastra,este bine ca prima data sa luati legatura cu cel care a xecutat lucrarea si apoi sa scrieti pe aici,nu de alta dar vedeti ca degenereaza treaba si nu este bine.Daca nu mai sunt persoane nelamurite, se poate inchide !
Cineva care se pricepe ar trebui sa posteze clar ceva legat de aceasta remapare si fenomenele care apar dupa ce o faci( zgomotele metalice)
Deci este o problema benzina dupa remapare ?
Ar trebui pusa doar benzina 9899 100?
Raspunsul este NU. Motorul tau, chiar daca e remapat trebuie sa mearga bine cu orice tip de benzina de la 95 in sus. Asta in cazul in care remaparea (modificarea softului) a fost facuta corect.
DlK: Stii tu ce soft are leontdi si cate Loganuri a remapat?? (inclusiv dizale)?
Orice firma ar fi, dupa cipuire iti recomanda sa mergi cu o benzina buna (de 98).
PS: Florian - mai mult ca sigur la demaraj nu vei oberva nici o diferenta, chiar sa fie 1-2 cp dif intre ele, mai mult sigur nu-i.
Baga benzina de la omv de 95 si nu cred ca-ti va mai ''bate'' avansul.
Eu personal nu am recomandat la clienti mei sa mearga numai cu benzina de 98 sau mai sus. Totusi recomand folosirea unui carburant de la statiilec unoscute (Petrom, Rompetrol, Mol, Agip etc) si nu de la Gigel SRL.
La motorizarile benzina Logan nu exista mai multe tipuri de modificare (normala si agresiva) asa cum se vehiculeaza pe aici, ci doar remapari corecte. O modificare de soft care duce la zgomote in motor, nu este corecta si ar trebui remediata (revizuita) de urgenta pentru a nu produce daune grave la motor.
Eu unul m-am lamurit, alte informatii suplimentare privitoare la bunul mers al motorului nu cred ca mai sunt. Din partea mea se poate inchide.
Recomand revizuirea softului, cred ca deja ti-au explicat cativa membri mai sus problemele ce pot apar din cauza detonatiilor din motor.
Am intervenit in acest topic dupa sesizarile facute de cativa membrii ai acestui forum cu privire la zgomote aparute la unele Logan-uri remapate. La modificarile pe care le-am facut la toata gama de motorizari Dacia Logan noi nu am sesizat si nici clientii nostri astfel de probleme
Nu vreau sa acuz pe nimeni, nici voi sa va certati, asta este, pentru ce se intampla, imi asum si eu vina, prin faptul ca nu l-am contactat personal pe cel care mi-a resoftat, am zis ca nah, ce daca imi paraie cu benzina de 95 de la petrom, ce poate sa intample si asa eu ascult muzica tare mai mereu nici nu m-am stresat. Bani i-am dat, acuma pe om nu pot sa il aduc eu la constanta ca-mi caraie cu benzina de 95 si nici sa ma deplasez dupa el. Benzina buna si atat, desi ma bate gandul sa o resoftez din nou, da mai degraba o resoftez pe a prietenei(tot 1.4) si vad care e diferenta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment