la mine se aude un scartait cand apas frina dar nu de la placute si scaunu din dreapta uneori cind merg singur in masina sau mai sta cineva pe el la denivelari scartaie )
Zgomot in cutia de viteze - Ajutor!!!
Collapse
X
-
Eu il am din iunie 2006, iam inebunit pe astia la service cu cloncanitul de cutie de la 2000Km ( acum am 16.000Km) am rezolvat cu un mobil cu vascozitate mai mare .
Uleiul din cutie dupa ce se incalzeste motorul se face ca ala de bucatarie, ramane la baza cutiei mai tot; am ramas surprins cat de "lichid este" dupa ce mergi cu masina ceva kilometrii.
Comment
-
Originally posted by laoreate1.4Eu il am din iunie 2006, iam inebunit pe astia la service cu cloncanitul de cutie de la 2000Km ( acum am 16.000Km) am rezolvat cu un mobil cu vascozitate mai mare .
Uleiul din cutie dupa ce se incalzeste motorul se face ca ala de bucatarie, ramane la baza cutiei mai tot; am ramas surprins cat de "lichid este" dupa ce mergi cu masina ceva kilometrii."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Din experienta mea, va spun ca uleiul Dacia Extragear e destul de bun.
Comment
-
Intra 3,1 L.
Uleiul se numeste Dacia Extragear SAE 75W80, API GL5.
Comment
-
E sigura treaba cu uleiul, ca se subtiaza prea tare??? si daca pui unu mai vascos, la temperaturi scazute nu ai probleme pana se incalzeste? cu asta care-l am acu (cel cu care a venit masina) nu am avut probleme iarna, si in rest de acel zgomot nu se simte nimic, ba din contra, cand e cald intra si mai finutz in trepte.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Pai deocamdata zic ca nu. Doar daca au avut altii probleme din cauza uleiului, dar nu stiu cat de repede se poate rezolva
Mai era intr-un thread vorba de un logan cu 100 si ceva de mii de km, pai daca a mers atat, cred ca putem sta linistiti in privinta cutiei de vitezeDon't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
Comment