Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• acum sa tina ! cam mare pretul totusi ...
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• sal ....am si eu o problema....am un ford in 2000 si am o bataie pe dreapta....cand merg pe drum denivelat ..am fost la un mecanic...si mi-a zis ca am joc in caseta....dar nu prea imi vine sa cred....ca , mi-am facut geometria ...si baietii de acolo au zis ca totul e in regula...si cu capetele de bara bieletele.....sunt schimbate recent....poate sa fie amortizorul????sau sa faca asa din cauza casetei????cand virez total sau iau stanga dreapta de volan nu am nici o problema...nu am nici un fel de trepidatii in volan...etc....
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• amortizorul e putin probabil sa fie. poate flansa amortizorului sau si mai probabil pivotul. du-te la alt servis ca sa fii sigur
        o/____\o
        (i)
        .........

Comment

• Salut
          , am si eu un preferance 1.4 aprilie 2010 si la 3000km am schimbat caseta de directie pentru ca auzeam zgomote in viraje pe piatra cubica . la 3500km dar din nou au aparut aceleasi zgomote si la fel am cerut celor de la reprezentanta sa-mi schimbe caseta dar sa o analizeze si pe cea defecta , dar datorita faptului ca era august , concedi, mi-au schimbat-o acum o saptamana la 10600km. Nu am ajuns acasa si la fel aceleasi zgomote se aude si pe dreapta si pe stanga in viteza sau nu la fel am fost la reprezentanta si mi-au spus ca intradevar e aceiasi problema ,am inebunit, intrebarea me este ori ei nu sunt buni tehnicieni , ori nu folosesc piese de uzina ori situatia ii depaseste. Prima a costat 21mil iar cea de a doua 34 mil. Va intreb si pe voi ati avut si voi probleme asemanatoare ?
          ce imi recomanda-ti ?

Comment

• mare ghinion 2 casete defecte la o masina ia suna la vocea clientului si spunele de pataniile tale

Comment

• revin prima oara ma sunau ei la 1000km daca totu e bine vrajeli dinastea si tocmai bine mau mai sunat dupa ce am schimbat prima caseta la 3650km si le-am spus eu tot ofu meu si de atunci ii sun lunar chiar si acum la 10000km dupa ce am schimbat cea dea doua caseta , dar nu ai cu cine sa te certi sa ceri socoteala doamna care raspunde habar nu are de mecanica ea mia spus ca doar noteaza si da mai departe la departamentul tehnic. am sunat acum doua zile si mia spus ca voi primi raspuns in 48 ore sa vad . Va intreb pot sa fac in asa fel incat sa le zic "luati-va loganul inapoi si ori imi dati altul ori vreau bani inapoi 7400euro nu mai zic si de cei 500 taxa de poluare si asta o mare pacaleala si vrajeala dar asta este altceva. va multumesc .

masina a fost achizitionata cu banu jos
              Last edited by DinTulcea; 19 November 2010, 17:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Suntem mai multi cu aceeasi problema. Si eu sunt la a 2-a caseta care troncane, si ma tot cert cu ei...ma tot amana , cred ca vor sa treaca perioada de garantie. Acum 2 saptamani am fost ultima oara la service ,si de atunci astept raspuns...

Comment

• sa-ti dea banii inapoi!! ) nu ti-i da la orice electrocasnica sau orice altceva , dar la o masina crezi ca mai vezi banii aia ?

acum sincer imi pare rau pt voi si va doresc sa rezolvati problema si sa va bucurati de masina dar tot nu cred ca o caseta originala se poate strica asa repede si fara motiv.
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• Originally posted by nikuniku View Post
                    mare ghinion 2 casete defecte la o masina ia suna la vocea clientului si spunele de pataniile tale
                    nu e ghinion! e realitate. asta e calitatea care ne=o ofera mai nou Dacia. si eu fac parte din grupul acelora care au aceasta problema, legata de caseta.
                    ...oricum nu conteniti si reclamati, poate totusi intram in lumea civilizata si se rezolva ceva!
                    Last edited by ciomp; 20 November 2010, 01:01.

Comment

• la toti cunoscutii care vroiau sa-si ia luat logan ambiance, le-am zis sa dea bani in plus sa-si cumpere preferance, decat sa dea banii pe caseta(manopera e mai scumpa ca piesa), la cineva in 100000 a schimbat-o de 3 ori, sau chiar laureat ca avea aer.
                      Last edited by vllad; 21 November 2010, 15:46.

Comment

• Originally posted by DinTulcea View Post
                        luati-va loganul inapoi si ori imi dati altul ori vreau bani inapoi 7400euro
                        la 7400 fara taxa de poluare , loganul de 1.4 nu-i chel. garantat are servo
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

• revin la 7400 cu servodirectie , culoare metalizata , inchidere centralizata cu telecomanda dublu erbag si casetofon cu doua boxe si track care ma coastat 7mil daca nu-l vroiam nu imi dade culoarea ..........sunt niste excroci
                          ]

Comment

• Incercati sa mergeti la alte unitati service pentru alte expertize,alte pareri...cum naiba sa schimbi doua casete si sa se strice la fel de repede.Poate exista o problema la masina!Dumnezeu stie!Cereti expertize complete la statiile ITP ale service-urilor unde mergeti.Acolo trag ei de toate rotile si e imposibil ca masina sa nu '' spuna'' tot. Bafta fratilor!!!

aici sunt de acord cu tine 100%.Nu cred ca troncanitul e din caseta.
                            Last edited by danyel; 23 November 2010, 00:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Casetele mecanice au un singur surub de reglaj ? Cel de pe partea stanga ?
                              ...Sau mai exista si altele locuri pe unde poate fi reglata caseta ?

Comment

• fericirea mea (ca am 164.k km cu caseta originala) am crezut ca ia sfarsit zilele astea cand a inceput sa bata ceva. bate infundat (nu metalic) la amandoua rotile la denivelari mici si scurte (pe piatra cubica de exemplu). dupe verificari in 3 servisuri s-a concluzionat ca-i caseta de directie. altceva ce putea fi ? capete de bara "lemforder" tapene, pivoti buni ...
                                deja strangeam bani pt caseta , dar un prieten a mers cu mine azi si mi-a zis ca poate nu-i din caseta ci din bucsele din capetele barei stabilizatoare care se prind pe brat. maine va zic. daca-s alea de vina sa incercati si voi care credeti ca-i caseta.
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google