Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Capat De Bara Dreapta!

Ati avut careva probleme cu capatul de bara de la suspensia fata?Eu deja am inlocuit unul pe dreapta! Nu avea joc mare dar necesita schimbat!Am inteles de la mai multe persoane posesoare de Logan ca asta e problema lor frecventa!

Comment

• nu prea , majoritatea sar de 100 mii si nu se schimba capetii de bara .
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Vezi ca asta cu ''are putin joc'' e vorba mecanicilor din reprezentante. M-am dus odata sa fac revizia , iar dupa verificarea jocurilor imi spune ca un capat de bara are joc. Inainte cu 3 saptamani schimbasem respectivul cap de bara tot la ei,dupa ce am luat o groapa zdravana, scot factura si zic sa il schimbe pe garantie, au inceput sa se balbaie, a venit dacotecu si a verificat el jocurile si a zis ca e ok si sa inselat mecanicu
        Deci verifica de doua ori pana sa aculti ''sfaturile'' mecanicilor.

Pe partea stanga am bieleta si capatul de bara de la 0 km si acum am aproximativ 170.000 km
        Last edited by crull; 14 July 2011, 22:08.

Comment

• La mine se auzea !Stau bine cu auzul ...cel putin pe partea dreapta se auzea o "troncaneala" minora si am fost la service! si mi-a gasit capul de bara dreapta cu un joc usor! Dar l-am zchimbat pe loc! Acum nu se mai aude nimic!?Masina are 42.000 km! Cam repede sa dus ...!Dar la ce gropi avem in Romania asta e de inteles ...

Comment

• Si eu am schimbat capatul de bara de pe dreapta pe la 30k. Acum are 80k, n-au joc.
            probabil ca acel capat de bara schimbat a luat joc de la mai multe socuri repetate prin gropile de pe marginea drumului.

Comment

• Salut tuturor, am un logan facelift si cam pe la 20 000km am schimbat caseta de directie, acelasi zgomot pe piatra cubica cand virez spre stanga, mai putin spre dreapta si se si simte in volan. Zgomotul este ca un clinket. Caseta de directie a fost schimbata pe garantie. Acum dupa a doua revizie la aproape 40 000 km acelasi zgomot. Am fost intrebat pe ce drumuri merg (ceea ce a fost deranjant) asta dupa ce prima oara mi-au spus ca cei de la dacia au schimbat producatorul de casete de directie si ca aceia ar fi de vina si dupa revizie mi-au spus ca era de la etriere zgomotul - au observat cand au schimbat placutele de frana. Toate bune si frumoase la 2 zile acelasi zgomot mai proeminent. Sapt viitoare merg sa fac ITP la ei si o sa le sugerez sa rezolve problema.

Daca a mai patit cineva asa si-mi poate recomanda ce e de facut...... Masina e in garantie
              Multumesc anticipat
              Last edited by katana; 15 July 2011, 12:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Sautare, aceeasi problema o am si eu la logan facelift din 2009, aveam zomot cand viram pe drum denivelat am fost la ei mi-ai schimbat caseta de directeie si nu s-a remediat absolut cu nimic, am o bataie in volan cand virez pe drum deniveleat chiar la viteza mica din ce in ce mai pronuntata, daca caseta nu e oare ce ar mai putea fi, am schimbat caseta la 29000 km.

Comment

• Problema e ca la facelift nu mai are bara stabilizatoare și bielete antiruliu iar toate șocurile le preia caseta de direcție. De aceea apar aceste probleme cu casetele de direcție.

Comment

• Am bara stabilizatoare pe a mea, e versiunea prestige.

Comment

• Problema unghi roata stanga fatza!

Salut Logan-isti!
                      Am luat in plin un coltz de bordura(~200mm) in Afumatzi cu roata stanga fata, dupa care ulterior am observat vizual ca roata stanga fatza este inclinata(culcata) cu partea de sus a roti spre interiorul masinii iar partea de jos spre exteriorul masinii. Am facut aceasta comparatzie cu roata dreapta fata. Mentzionez ca am parcurs cu acest defect deaum 3500 km.

Am observat deasemenea ca atunci cind merg constant pe un drum neted, drept daca iau miinile de pe volan masina incepe sa vireze continuu spre drepta! Lucru care stiu ca nu trebuie sa se intample.

Intrebare: Credetzi ca acest unghi se poate regla la echilibrarea rotzilor, sau e nevoie sa fie schimbata vre-o piesa din sistemul de directie? Si daca stitzi care sunt si pretzurile la aceste operatiuni!?

Cu repect, a6roata!

Comment

• a6roata la prima strigare ar fi amortizoru stramb,dar mai pot fi afectate si bieleta directie/cap bara,si ce este mai grav,,fuzeta indoita,,poate ai noroc si este doar janta stramba,pune rezerva si uitete iar la masina,daca sta tot,,,cracanata,,, trebuie in sfat de la cineva care se pricepe,sa nu dai bani aiurea pe piese

Comment

• Precizare!

In Urma loviturii de bordura, mi sa desumflat cauciucul, si imediat am pus rezerva, dupa care am inlocuit-o cu roata de baza dar cu alta janta. Oricum roata e,,cracanata'' e sub unghi.
                          Miercuri m-am programat la Meridian vest service.

Comment

• pot completa uleiul in cutie cu gl5 80w90 ? multumesc.

Comment

• Tu ai 75w80, deci nu. Ia un litru de Dacia Extragear sau Elf ca nu-i asa scump si rezovi problema.

Comment

• a6roata asteptam pareri despre meridian,ce tiau facut la masina,la ce bani si daca esti multumit?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google