Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am si eu o problema care se manifesta in felul urmator: am observat ca pe drumuri cu gropi si cu piatra cubica se aude un troncanit mai ales in viraje luate cu viteza mai mare si cand trec peste linile de tramvai. Am verificat capetii de bara sunt ok, am verificat pivotii sunt ok, am verificat bucsele de la bara antirului tragand de ea cat am putut de tare nu mi sa parut sa faca vreun zgomot sau ceva dar cand am verificat bieletele de directe pe fiecare parte am observat un mic joc si cel care misca de volan mi-a spus ca simte putin si in volan si am observat ca daca fac stanga dreapta din volan fara sa tina cineva de bieletele de directie se simte un mic joc. Acum intrebarea este e normal acel joc mic in bieletele de directie sau nu? Am verificat la inca doua logane la amandoua era totusi un joc mic de tot dar in volan nu se simtea si la un bmw la fel deci pot sa fie bieletele de directie de vina sau alte bucse de la volan sau flansele de la telescoape? sau chiar caseta? Doresc sa precizez ca am avut grija cat am putut sa evit gropile si tot timpul am trecut foarte incept peste linile de tramvai si limitarile de viteza. Si inca ceva eu am avut schimbate odata capetele de bara fara bieletele de directie si din cate stiu ar trebui schimbate si ele tot atunci sau? Multumesc.

Comment

• pe parte de directie nu trebuie sa existe nici un joc (nu conteaza ca e mare sa mic)in concluzie inlocuieste bietele daca intradevar au joc si regleaza convergenta

Comment

• A desfacut cineva o caseta de directe de logan sau stie cum arata bucsa de teflon? Arata cumva asa?
        Attached Files

Comment

• Originally posted by Renault View Post
          Am si eu o problema care se manifesta in felul urmator: am observat ca pe drumuri cu gropi si cu piatra cubica se aude un troncanit mai ales in viraje luate cu viteza mai mare si cand trec peste linile de tramvai. Am verificat capetii de bara sunt ok, am verificat pivotii sunt ok, am verificat bucsele de la bara antirului tragand de ea cat am putut de tare nu mi sa parut sa faca vreun zgomot sau ceva dar cand am verificat bieletele de directe pe fiecare parte am observat un mic joc si cel care misca de volan mi-a spus ca simte putin si in volan si am observat ca daca fac stanga dreapta din volan fara sa tina cineva de bieletele de directie se simte un mic joc. Acum intrebarea este e normal acel joc mic in bieletele de directie sau nu? Am verificat la inca doua logane la amandoua era totusi un joc mic de tot dar in volan nu se simtea si la un bmw la fel deci pot sa fie bieletele de directie de vina sau alte bucse de la volan sau flansele de la telescoape? sau chiar caseta? Doresc sa precizez ca am avut grija cat am putut sa evit gropile si tot timpul am trecut foarte incept peste linile de tramvai si limitarile de viteza. Si inca ceva eu am avut schimbate odata capetele de bara fara bieletele de directie si din cate stiu ar trebui schimbate si ele tot atunci sau? Multumesc.

Comment

• Joc nu este in caseta mi sa parut mie din cauza ca nu am stiut cum sa verific corect. Caseta nu are nimic nu scoate nici un zgomot. De pivoti nu stiu ce sa zic ca am tras de roata aia in sus si spre mine si nu misca nu face zgomot nu nimica. Nu stiu ce sa zic am sa ma duc la cineva priceput sa verifice flansele si bieletele ca de la altceva cred eu nu are ce sa fie.

Comment

• Originally posted by focsy View Post
              aceeasi problema am avuto si eu. am schimbat pivotii si zgmototul a disparut.
              joc in caseta de directie au cam toate loganurile. "asa face toate"
              Schimba pivoti,ii verifici ridicand masina si incerci cu o surubelnita mai tapana daca joaca sus jos.

Comment

• Originally posted by Renault View Post
                A desfacut cineva o caseta de directe de logan sau stie cum arata bucsa de teflon? Arata cumva asa?
                da ce troncane masina de la amarata asta de busce...
                sigpic

Comment

• buna ziua tuturor,
                  am si eu o problema... am fost aseara la un mecanic sa imi verifice jocurile pe la roti si mi-a spus ca am capul de bara de pe partea dr si joc in caseta care se poate regla dar accesul e dificil si trebuie dat jugul motor jos. A mai intalnit cineva aceasta problema? masina e laureat deci e cu servo si are 54000.

Comment

• Captul de bara se schimba, dart jocul in caseta ma nedumereste? Ce fel de joc in caseta? Nu ajunge un simplu schimb al bieletei de directie? Joc in caseta poti avea doar de la bucsa aia de teflon, dar de schimbat, chiar de gasesti pe cine sa o faca, nu gasesti bucsa.
                    Schimba complet bielete de directie +capete de bara (Lemforder sunt bune si calitativ si la pret), reglezi geometrie roti si mai vezi apoi. Si roaga-te sa nu fie caseta, aia e cea mai scumpa.

Comment

• mecanicul mi-a zis ca e de la impingator care se regleaza, ma gandesc ca e ceva de genul cum era la 1310. Am vazut ca se face pe undeva pe partea stanga la caseta. Capetele de bara le-am cumparat, sunt TRW sau TWR ceva de genul am dat 56lei pe unu'

Comment

• Cum,numai 56 de lei un cap de bara TRW???Eu stiam ca astea sunt cam 200-250 lei/buc.
                        KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

• Nu ajunge sa schimbi doar capatul de bara, nu ai joc doar la capatul de bara, schimba si bieleta ce intra in caseta.

Comment

• Asa arata bucsa de teflon de la caseta de directie logan. Se poate schimba. Din cate am inteles nu se gasesc de cumparat dar se poate face de cineva priceput.
                            Attached Files

Comment

• vroiam sa stiu daca intradevar se poate regla impingatorul, ca mie asa mi-a zis mecanicul... "se poate regla dar trebuie dat jugul de la motor jos"

Comment

• da se poate regla dar de obicei cad bucsile

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google