Am si eu o problema care se manifesta in felul urmator: am observat ca pe drumuri cu gropi si cu piatra cubica se aude un troncanit mai ales in viraje luate cu viteza mai mare si cand trec peste linile de tramvai. Am verificat capetii de bara sunt ok, am verificat pivotii sunt ok, am verificat bucsele de la bara antirului tragand de ea cat am putut de tare nu mi sa parut sa faca vreun zgomot sau ceva dar cand am verificat bieletele de directe pe fiecare parte am observat un mic joc si cel care misca de volan mi-a spus ca simte putin si in volan si am observat ca daca fac stanga dreapta din volan fara sa tina cineva de bieletele de directie se simte un mic joc. Acum intrebarea este e normal acel joc mic in bieletele de directie sau nu? Am verificat la inca doua logane la amandoua era totusi un joc mic de tot dar in volan nu se simtea si la un bmw la fel deci pot sa fie bieletele de directie de vina sau alte bucse de la volan sau flansele de la telescoape? sau chiar caseta? Doresc sa precizez ca am avut grija cat am putut sa evit gropile si tot timpul am trecut foarte incept peste linile de tramvai si limitarile de viteza. Si inca ceva eu am avut schimbate odata capetele de bara fara bieletele de directie si din cate stiu ar trebui schimbate si ele tot atunci sau? Multumesc.