Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care bucsi?

Comment

• bucsa casetei din partea dreapta

Comment

• Salutare! Din pacate, cred ca am si eu problema dezbatuta. Intrebari:
        1) In service Dacia, se monteaza servo hidraulica, tot sistemul, pe masini fara servo si cam cat ar costa toata afacerea?
        2) Cam cat costa o caseta de directie fara servo?

Multumesc frumos!
        I don't ride low, I fly high...

Comment

• pai intre 600 si 3000 de lei , depinde de unde o cumperi , daca e noua sau nu , piesa de origine sau aftermarket...
          Pain brings out the truth in us all...
          ...how much truth can you stand?

Comment

• 1. daca vrei sa iti pui servo te costa o groaza,caseta este peste 1000 lei ,pompa la fel,conductele si alea cateva sute pe langa asta se adauga suport multifunctional,kit de accesorii ,alternatoru.....plus manopera,nu te-as sfatui
            2.costul unei casete fara servo este pana in 1000 lei

Comment

• Multumesc frumos pentru raspunsuri... banuiam ca e o caruta de bani
              Imi puteti recomanda un service bun in Bucuresti? service Dacia sau altul ?
              Sa cumpar o caseta "de origine" din service sau una aftermarket ?

Comment

• in bucuresti nu stiu serviceuri dar in privinta casetei iti recomand de origine

Comment

• am o intrebare: la viraj pe loc atat spre stanga cat si spre dreapta se aude un "poc" slab , aproape insesizabil , fara sa "agate"

am servo , capete de bara lemforder aproape noi (si bune) , etc
                  e din caseta sau... din flansele amortizoarelor sau... ?
                  o/____\o
                  (i)
                  .........

Comment

• posibil caseta,flansele sau "altceva" nu prea fac zgomote pe loc

Comment

• pret caseta fara serco 1700...pret caseta cu servo 2300...piese de origine.Troncane si a mea ca dracu.Am fost si au mai strans ceva pe sub ea si nu mai revenea volanul...dar tot troncane.La Dacia mi-au spus sa mai astept pana in iarna si sa revin cu un telefon pentru ca vor schimba furnizorul de casete de directie.Asa sa fie?oricum am rezolvat troncanitul cu volumul muzicii...sa ne traiasca loganashele!!!

Comment

• ...o caruta de bani...

Comment

• o caruta de bani ca dupaia iar sa trancane

Comment

• aia cu schimbarea furnizorului de casete e fumata de mult!. la mine a trecut deja un an de cind mi-au spus asta. ne aburesc pina iesim din garantie si apoi...ne saluta din mers!

de reglat caseta, s-ar putea, insa daca nu faci reglajul cum trebuie bataia ramine! astia in service nu stiu sa regleze impingatoarele.

@costi-bc ..eu am probleme la caseta de noua! si mie imi pacane pe loc, la rotirea volanului.

Comment

• Sunat la service Dacia: caseta de directie fara servo + manopera ~ 1800 ron.

Comment

• inseamna ca fac o mare greseala dac-o schimb pe asta de 160k km...
                                o/____\o
                                (i)
                                .........

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google