Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pozitia roatii - stramba!

Salut! Am fost la servisl celor de la Meridian Vest in Militari, si mecanicul lor s-a uitat pe sub masina la amortizorul stanga fatza ochiometric si a zis ca e indoit amortizorul stanga fatza!
    Solutia Mecanicului:
    1). Schimbat amortizoare fatza, dupa care facuta geometria. Rezulta: 135 RON + 498 RON(au Ei acum o promotzie la amortizoare)
    2). Daca tot nu iese geometria, mai trebuie schimbate si alte piese: fuzeta, cap bara.....

La intrebarea Mea daca poate sa determine ce piese sunt defecte, a zis ca dupa geometrie vedem.

Sper sa scap numai cu amortizoarele.

Comment

• Poate de aceea a fost vândut către tine. E posibil ca fostul proprietar să ştie de problemă !
      Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
      sigpic

Comment

• Raspuns

Originally posted by Gozmin View Post
        Poate de aceea a fost vândut către tine. E posibil ca fostul proprietar să ştie de problemă !
        Nu, am cumparat-o de 8 luni, si totul a mers bine pana cand am luat Eu o bordura din plin in Afumatza, vechiul proprietar nu e vinovat cu nimik!

Comment

• Da-le drac' de capete de bara, alea se pot verifica si fara sa schimbe altceva...
          Costuri aditionale de service...asa fac ei.

Sa vezi ce frumos te trateaza cand mergi CLAR cu problema, si spui ca asta trebuie schimbat.
          Se mizeaza mult pe nestiinta noastra de mecanica auto.

Comment

• Probleme Caseta De Directie Sau Bieleta???

Salutari,
            Problema mea e urmatoarea...
            Troncanit pe dreapta la denivelari mai alea cand virez stanga.

Am pus masina pe cric pe stanga si dreapta si am tras de roata stanga - dreapta.

La roata din dreapta - cand imping spre stanga spre masina se misca roata cam 2 cm spre interior, cand imping spre dreapta nu se intampla nimik.
            La roata din stanga e invers. Cand imping dreapta spre masina nu se intampla nimik si cand imping stanga spre ext masini se misca cam 2 cm.

Oare sa bulit caseta??
            NU am servo-directie.
            E logan 1.4 MPI.

Comment

• Nu cred ca este caseta de directie,ci bieleta de dierectie ,dar e bine sa verifici in service.Cati km are masina?

Comment

• capetele de bara sunt bune?pivoti:?
                sigpic
                http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Masina are 60000Kms mers in regim normal. NU am schimbat decat brat/bascula partea stanga fata cand am bubuit-o si bucsi bara antiruliu. Altceva nu am schimbat...capete de bara sau pivoti.

Comment

• capete bara... cine stie. cel mai bine du-o la un elevator sa vezi bine.
                    internal combustionizer

Comment

• Este caseta de directie....am fost la un mecanic...

Comment

• Ca a spus mecanicu si gata...
                        Ce are defapt caseta de directie?

Comment

• imi zice si mie cineva cum se schimba ? eventual niste poze , sau print screen-uri la manualul de service ? eu nu am gasit nimic de genul , este greu de schimbat ? trebuie sa fac din nou unghiurile ? si cum se manifesta uzura acestei piese ?

Comment

• Simti usor troncanit in volan, si cand este foarte uzata ai joc in volan.

Caseta este ultima piesa in care poti simti troncanit in volan, pana acolo pica restu pieselor pe rand.

Comment

• nu, nu am joc in volan ... , scuze de intarziere , dar nu mai gasesc topicurile pe unde am postat , am schimbat TOT in afara de bascula , si tot se aude , capeti de bara , bielete antiruliu , amortizori , flanse , nu stiu ce are :|

Comment

• salut am un laureat 1.4 cu servo ... pivoti , capete bara , bielete antiruliu ok ... cand trag de roti si ti mana pe cremaliera simti joc in ea, se misca ceva in ea. sau cand iau stanga dreapta pe loc se aude tot asa troncanitjos. sa fie dusa caseta ? am 215000km

poate fi de la bucsa de teflon ?
                                Last edited by gogoasha69; 14 December 2011, 00:30. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google