Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Verificarea in urma careia se poate trage o concluzie mai clara asupra jocurilor din caseta de directie se face cu capul de bara desfacut; cu volanul virat maxim si cremaliera in pozitie extrema.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• salutare!
      de cateva zile, cu ocazia ridicarii masinii pe elevator am constatat pierderi de ulei in zona casetei de directie, in partea stanga cum te uiti la compartimentul motor, pe la acel burduf care "imbraca" bieleta directie.
      cum as putea remedia problema?trebuie schimbata caseta de directie sau exista alta solutie?
      am doar 62 mii, mi se pare prematur.
      am completat lichidul de servo la maxim si monitorizez cat de repede se pierde.
      Last edited by Il Dottore; 7 March 2012, 23:57.

Comment

• Are un simering acolo; ca sa te convingi desfa prinderea burdufului de pe caseta.

Comment

• stiu asta, ideea e daca se poate inlocui/repara acel semering sau tb schimbata caseta cu totul?

Comment

• Nu se inlocuieste; se schimba caseta de directie.

Comment

• ms de raspuns, credeam ca scap mai ieftin dar se pare ca nu am incotro....

Comment

• Salut!

O intrebare tot despre trancanituri.
                Se aud un zgomot undeva sub volan (sau cel putin asa mi se pare mie), nu intotdeauna, doar pe drum de tara si daca e cu multi bolovani si mai ales daca e frig afara (se mai contracta putin fiarele).
                Am schimbat capetele de bara si acum trancane mai putin dar tot se aude. Pe sosea nu se aude nici un zgomot nici macar la denivelari.
                Am acum cam 84000 si nu am schimbat, dupa cum am zis, decat capatele de bara.

Aveti ideie ce ar putea fi?

Multumesc!

Comment

• Bieletele le-ai schimbat? Alea ce intra in caseta de directie.

Comment

• In afara de capete de bara nu am schimbat nimic.
                    Si alea cum le pot testa sa vad daca ele trancane?

Azi am iesit si fiind foarte cald nu se mai auzea trancanitul ala aproape deloc.
                    Last edited by Seba; 24 March 2012, 00:22.

Comment

• Tragi de bieletele alea cu rotile fata suspendate. Daca nu te pricepi, mergi la un service sa ti-o ridice un pic. Cu toate ca cel care ti-a schimbat capetele de bara o fi verificat asta si o fi fost ok.

Comment

• Crezi?
                        Stii cum e la "doctor": ma doare aici. bun ia asta, dar nu se mai uita si in alta parte.
                        Asa ca nu m-ar mira sa nu se fi uitat.
                        Multumesc mult chiar am sa verific si revin.

nu mai folosi "quote" cand raspunzi la ultimul post de pe topic, nu are rost sa copiem acelasi post de 50 de ori. mersi.
                        Last edited by Seba; 24 March 2012, 00:24.

Comment

• Originally posted by iulyfigm View Post
                          Si alea cum le pot testa sa vad daca ele trancane?
                          Se uzeaza mai greu bieleta; de obicei capul de bara e cel mai supus eforturilor si implicit deteriorarii rotulei.
                          E cam greu de depistat jocuri(doar daca sunt foarte mari,)la aceasta piesa, fiind in legatura cu capului de bara.

Comment

• Astazi am muncit toata ziua sa descopar enigma batai infundate din partea stanga......

si dupa ce am verificat ;

capat de bara (schimbat cu o zi mai inainte)
                            -flansa amortizor
                            -scut
                            -evacuarea
                            -bucse bascula
                            -bucse bara stabilizatoare

am trecut pe partea dreapta si ....uitandu-ma in sus...stupoare.....telescopul meu era tandari....se vede de la o posta ca nu mai este in firea lui...a curs si sta mai mult atarnat de caroserie....deci.......desi bataia o auzeam ca find in stanga....era de fapt in partea drepata....senzatia era una ciudata asemeni bucsilor de brat terminate de la bascula de Dacia 1300.....Akm am rasuflat usurat....ma gandeam cu groaza ca ar putea fi caseta de directie....
                            "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• Originally posted by adonis33 View Post

am trecut pe partea dreapta si ....uitandu-ma in sus...stupoare.....telescopul meu era tandari.....a curs si sta mai mult atarnat de caroserie.....
                              Ai scapat de caseta, dar va trebui sa schimbi 2 telescoape.

Comment

• Colegilor,in urma cu ceva timp am avut un zgomot la stanga fata...fuguta la service...raspuns direct:caseta.Nu am vrut sa accept si am schimbat service:tot caseta dar cu o mica interventie:a stans un surub acolo la caseta(tachet impingator???). Am ajuns si la al 3-lea service:bieleta...inlocuit rapid si rezolvat problema.Acum directia e putin greoaie dupa ce a fost strans surubul ala.Se poate strica ceva sau tre sa merg sa-l slabeasca la loc? Multumesc!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google