Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu cunosc cu exactitate, dar nu ar trebui sa fie mai scumpe de 100 de lei.
    La o adica intre 90-100 gasesti lemforder

Comment

• Lemforder sunt ~100 lei, MOOG sunt aproximativ 60 lei. Una din ele o sa fie, TRW costa aproape cat Lemforder deci nu. O sa ma duc sa verific sa fiu sigur ca sunt bieleltele de directie dar altceva nu cred ca e.
      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Eu cand am schimbat capetele de bara, am cautat Lemforder made in Germany. Cum se gasesc rar, am pus Lemforder made in Turkey , nicio problema pana acum. 93 lei/bucata.

Comment

• Capetele de bara pe care le-am luat au fost tot Made in Turkey. Au 20 si ceva de mii si sunt ok, nu stiu daca gasesti Made in DE la noi dar nu cred ca sunt ceva special fata de alea in TR.

Comment

• Se gasesc si made in Germany, vazusem pe daciashop de exemplu. Eu n-am avut chef sa bat tot orasul pana gasesc nemtesti, asa ca le-am cumparat de la un magazin de langa service.

Comment

• Pus masina pe elevator, bieleta de directie de pe stanga (sofer) are putin joc, cea de pe dreapta nu are. Bucsile la bara stabilizatoare sunt bune, bieletele antiruliu sunt ok. Evident o sa schimb ambele bielete de directie, cred ca o sa fie MOOG (60 lei / bucata) + 10 lei manopera + 50 lei geometria =~ 180 lei.

Comment

• Caaaat?
                Efectiv nu-mi vine sa cred ce preturi mici sunt in tara la manopera si la directie.
                Daca ar fi sa compar ce preturi sunt la mine, ar insemna ca aici e salariul minim 2000 de euro......

Comment

• Pai bieletele MOOG apar in cataloagele de piese Inter Cars si UNIX cu 63.5-65 lei / bucata, imi aplic singur un mic discount si rotunjesc la 60 lei / bucata. Manopera 10 lei = 4 doze de bere iar geometria de 50 lei e la unul din cele mai cunoscute locatii din Craiova.
                  Last edited by Shakar; 18 June 2012, 19:40.

Comment

• Aaaaa....asa da, acum inteleg care e treaba cu manopera La fel procedez si eu
                    Oricum, ramane directia foarte ieftina.
                    La piese nu contest, preturile sunt cam la fel in toata tara.

Comment

• Revin si eu cu alt zgomot de data asta. Azi am schimbat uleiul. Cand sa plec de pe loc, virez maxim stanga si dau cu spatele. Constat un fel de huruit de undeva din fata care seamana cu o roata ce atinge aripa sau cu o plecare subturata de pe loc cand patineaza prea mult ambreiajul.

Stupefiat virez maxim dreapta dau cu spatele de 3-4ori, nimic, virez stanga maxim dau cu fata... nimic, virez dreaapta, dau cu fata nimic. Mai virez odata maxim stanga dau cu spatele iar se aude....

Locul meu de parcare presupune sa dau cu spatele virat stanga, si fac treaba asta frecvent, aseara cand am parcat nu s-a auzit nimic, culmea azi s-a auzit prima data dupa ce am schimbat uleiul la motor (stiu ca nu are nimic de-aface).

Sa nu fi strans eu scutul la motor bine?(desi putin probabil), sa fie vreo planetara? caseta de directie. Dar de ce nu face si in celelalte pozitii?

Am sa imi pun la semnatura urmatoarea fraza: "masina asta este fantastica", pt. ca ma uimeste in fiecare zi. I se potriveste vorba "unde dai si unde crapa". Chestii de genul azi huruie ceva si crezi ca e un rulment maine nu, azi curge antigel si crezi ca e ceva fisurat maine se opreste din senin etc

Am fost inca o data, am verificat pe dedesubt si surpriza: unul din suruburile de la scut (ultimul din stanga spre sofer) se slabise singur probabil imediat ce l-am strans pt. ca am gasit filetul stricat, am pus alt surub neoriginal, acum nu se mai aude nimic.

Deci invatatura e: cand ceva zornaie, huruie sau trancane prima data verificati scutul. Am vazut ca multi au patit asa ceva.
                      Last edited by lord_wader; 14 July 2012, 22:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Trebuie sa inlocuiesc un cap de bara si sincer nu prea stiu ce sa aleg.Am mers la un magazin de piese autu Dacia si cel de origine costa fix 100 ron.Trw 90 ron si cam atat aici.Am mers de curiozitate si la AMG Service si la magazinul lor de piese unul de origine costa 280 ron.De ce asa diferenta de pret?Ambalajele erau identice,piesele si ele la fel.Sunt confuz! Help !!!!

Comment

• Costa asa mult pentru ca sunt ei jmecheri si isi pun adoas comercial de 300%. Ia legautura cu @Evali_Daniel si iti iei piese de calitate la preturi mai mult decat rezonabile.
                          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Cap de bara Febi ? E ok?

Comment

• Nu stiu de Febi, stiu doar ca toata lumea recomanda Lemforder. Asta se gaseste si in reprezentanta, doar ca au ambalajul ala cu "piese de origine".
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• eu zic sa mai pui 2-30lei si sa-ti iei Lemforder.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google