Bieleta Directie Sau Caseta Directie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am incercat eu capete de bara FEBI. nu am fost multumit. cam 20.k km m-au tinut petechea. dupa ele am pus Lemforder si am peste 40.k km deocamdata si nu au probleme.

pe MOOG mi-am pus un brat (bascula) si inca se tine bine.
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
      Nu stiu de Febi, stiu doar ca toata lumea recomanda Lemforder. Asta se gaseste si in reprezentanta, doar ca au ambalajul ala cu "piese de origine".
      Eu stiam ca din fabrica vine cu Febi.

Daca Lemforder e prea scump, alege varianta de mijloc, adica TRW (undeva la 75-80 lei bucata).

Comment

• Din fabrica vine cu lemforder de vreo 2 ani (nu stiu exact) incoace. Oricum lemforder(OE, din fabrica) sunt mai bune decat lemforder aftermarket. Iar cu ce a venit pana sa puna lemforder, cred ca erau trw, poate chiar delphi, nu febi.

Comment

• Eu am vazut sigla de la Lemforder pe capetele de bara cu care a venit masina mea (fabricatie 2007). O fi la fel ca la baterii - pun si ei ce gasesc pe stoc.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• deci nu stiam bine ). acelasi lucru e si cu placutele de frana, au venit ba cu ferodo, ba cu trw, ba cu ate...

Comment

• Originally posted by Renault View Post
              ...........Iar cu ce a venit pana sa puna lemforder, cred ca erau trw, poate chiar delphi, nu febi.
              Asa mai, Delphi nu Febi, confuzie la mine

Originally posted by vitriol View Post
              Eu am vazut sigla de la Lemforder pe capetele de bara cu care a venit masina mea (fabricatie 2007). O fi la fel ca la baterii - pun si ei ce gasesc pe stoc.
              Mai degraba. Si a mea e din 2007 si n-am Lemforder pe ea.
              Dar la 107000 km sunt brici, nu troncane. Chiar sunt placut surprins,fara sa exagerez, nu credeam ca ma tin atatia km si mai merg clar fara probleme.
              Last edited by Octavian; 24 July 2012, 20:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Multam pentru sfaturi !!!

Comment

• Trebuie sa schimb bieletele.Am luat deja capete de bara lemforder.Ce bielete imi recomandati?Vreau sa fie bune,nu neaparat ieftine.Vreau ceva bun.Moog sunt bune de ceva?
                  sigpic

Comment

• Ia tot Lemforder si n-ai cum sa dai gres.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• caseta directie

salut si eu am probleme cu caseta de directie dar la mine a inceput pe la 90000 km acum am 110000 tot la fel ambience 1,4 2007 dar mie mia spus mecanicul ca nu se schimba bucsa dar miau zis mai multi ca nu se schimba nu stiu ce sa cred?

Comment

• ionel75,la casetele mecanice (fara servo) se schimba bucsa doar ca nu sa prea facut aceasta operatiune pana acum, asa cum se spune ca o poza face cat 1000 de cuvinte am sa pun cateva poze cu schimbarea bucsei.
                        Attached Files

Comment

• cat am cautat si eu asa poze. mina de aur. am facut si eu pana la urma aceasta schimbare de 3 ori chiar. si degeaba. pana nu am schimbat caseta tot asa a facut

Comment

• R00By, imi pare rau ca nu am putut posta m-ai inainte dar nu am stiut ca si la Logan exista atatea probleme cu bucsa asta, am facut in schimb pentru Megane 2, care au inceput sa pice de la 30.000 km in sus. Faptul ca ai schimbat de 3 ori bucsa si nu ai scapat de joc, inclin sa cred ce mi-au spus si unii mecanici si anume, ca bucsile respective au fost facute dintr-un material moale iar din cauza socurilor pe care le ia roata dreapta toate se opresc ( lovesc ) in aceasta bucse si o taseza o largeste mult prea devreme. Ar mai putea fi si o alta cauza, sa se fi creat un mic joc intre cremaliera si pinionul melcat joc care se poate lua strangand putin cu o hexagonala de 11 mm daca nu ma insel, pentru a impinge tachetul care preseaza axul casetei.
                            Attached Files

Comment

• Salut! Am si eu aceasta problema, insa pe unde am intrebat, mi s'a zis ca nu se poate face. Tu unde ai schimbat bucsa respectiva si cat a costat piesa + manopera?
                              Multumesc frumos.
                              I don't ride low, I fly high...

Comment

• Salut Macs, in primul rand verifia sa fi sigur ca ai joc in bucsa de la caseta dupa care o poti schimba. Eu personal nu am schimbato deoarece nu am Logan, am primit o caseta de Logan 1.4 mpi si am facut dupa ia si la sfarsit am montat-o pe caseta sa vad cum se comporta. Manoprea nu cred ca depaseste 50 ron iar bucsa 80 ron per total 130 ron. Daca ai drum prin Campina suna-ma din timp sa vorbesc cu mecanicul sa ne faca o programare si o montam, daca nu m-ai am 3-4 serviceuri in Bucuresti si te trimit la unul din ei. O zi buna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google