Salut.Am observat ca la Loganul prietenei mele ii bate undeva in dreapta fata la drum drept,destul de tare.Eu speculez ca ar fi planetara,ca doar cand e in viteza bate.Masina nu are nicun an inca,deci e in garantie.Va intreb,daca cumva e planetara defecta,reparatia e mocca sau te pomeni ca cer bani pe reparatie?mersi anticipat.
Intrebare
Collapse
X
-
Ce cauciucuri are masina? Nu cumva sunt pietricele in caucuiucuri?
Sau mai poate fi si scutul desfacut, si sa se miste. Planetara deobicei sa strica mai greu.
-
Cauciucurile sunt kormoran..nu au pietricele ...ma intereseaza in cazul in care ar fi planetara de vina ar costa-o ceva avand in vedere ca-i in garantie?
Intr-adevar planetara n-are cum sa se strice asa repede,dar mai stii?La noi totul e posibil...avand in vedere drumurile noastre.
Scutul e ok...v-am spus numai cand e bagata in viteza face zgomotul respectiv si se aude destul de tare la drum drept mai ales cand se reduce viteza.Zgomotul facut e identic cu cel al unei planetare defecte.Din pacate cu vechea Dacie am avut dese experiente de acest gen si mi s-a intiparit in minte zgomotul asta.Last edited by optimus; 23 September 2007, 23:27.Logan ABS PLUS 1.4 MPI
Comment
-
mda atunci du-te cu ea la service daca este in garantie nu are de ce sa te coste pe tine planetara daca asta este ,sau mai poti sa o urci pe o rampa si trage pe jos pe acolo de ele ,ma gandesc sa nu fie totusi doar burduful de planetara rupt si in cazul asta trebuie schimbat imediat ca altfel schimbi si planetara"cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
-
Cand se reduce viteza se aude zgomotul facut de scutul desfacut. Ai verificat asta pana la urma? Planetara daca ar fi stricata, are garantie si e gratis schimbarea/repararea ei.
Eu am o vaga impresie ca e altceva decat palnetara...
Comment
-
ok.Deci tocmai acum mi-a spus ca a fost cu tipul de la service intr-o plimbare (service-ul este in spatele cladirii unde lucreaza ea)si ala i-a zis ca e de la "rulajul rotilor".Ca nu are nimic planetara.Pai inseamna ca la toti care au Logan de mai mult de 8 luni ar trebui sa le bata.Eu am si un Clio symbol de aproape 2 ani si nu bate nici pe naiba.merge excelent.
Dar o sa schimb roata din dreapta(acolo unde bate) cu rezerva...care e noua si daca si atunci bate ii dau in cap cu roata la ala.Trebuia sa o fi ridicat pe rampa macar sa se uite mai bine.Asta e.Logan ABS PLUS 1.4 MPI
Comment
-
Incompetenta si prostia astora din service atinge cote maxime. Schimba roata, cu cea de rezerva sau una de la Clio si vezi daca mai face. Daca tot se aude, du-te in service si fi calm, vorbeste frumos, zi-le care e treaba. Daca nu vor si zic ca nu e de la planetara, suna frumos la Vocea Clientului si zi-le ca cei din service refuza expertizarea autoturismului. Sa vezi cum se schimba lucrurile in bine prin service.
Comment
-
Originally posted by optimusok.Deci tocmai acum mi-a spus ca a fost cu tipul de la service intr-o plimbare (service-ul este in spatele cladirii unde lucreaza ea)si ala i-a zis ca e de la "rulajul rotilor".Ca nu are nimic planetara.Pai inseamna ca la toti care au Logan de mai mult de 8 luni ar trebui sa le bata.Eu am si un Clio symbol de aproape 2 ani si nu bate nici pe naiba.merge excelent.
Dar o sa schimb roata din dreapta(acolo unde bate) cu rezerva...care e noua si daca si atunci bate ii dau in cap cu roata la ala.Trebuia sa o fi ridicat pe rampa macar sa se uite mai bine.Asta e."cromul este placerea mea"
"cui nu-i place , valea"
Comment
Comment