Originally posted by andrei
eu am avut un renault 19 chamde inaintea loganului am avut o problrma asemanatoare dar in plus la viteze si scutura volanul, am fost la service si in interiorul jentii am avut un " bolovan" de noroi lipt. Cum a ajuns acolo nu stiu dar mecanicu ia dar un ciocan la spart si a mers perfect masina.
la 3000 km mi sa dus senzorul din cutie care aprinde lumina de marsalier, am fost la service in tm ( autocardo) cica nu au pe stoc sa revin luni, luni am sunat sa revin joi, joi sa sun luni k nu a venit camionul.......... asa vro 3-4 saptamani pana am dat un mail la vocea clientului ( nu am sunat k am cedat nervos pe la 23:00 cand am vrut sa bag masina in garaj unde tocmai mi sa ars becu si era o bezna de iti bagai tigara in ochi in loc de gura) a doua zi pe la 10 ma sunat o domnisoara de la pitesti sa isi ceara scuze k a sunat ea la tm la service si sa ma duc k pe piesa scrie numele meu. Cand am ajuns acolo am fost intrebat : A tu esti ala de suna la Pitesti? la raspunsul meu: Da si ce p... mea te deranjeaza au luat pozitia de mielusei si lau schimbat in 30 minute.....
Comment