Intrebare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by andrei
    Incompetenta si prostia astora din service atinge cote maxime. Schimba roata, cu cea de rezerva sau una de la Clio si vezi daca mai face. Daca tot se aude, du-te in service si fi calm, vorbeste frumos, zi-le care e treaba. Daca nu vor si zic ca nu e de la planetara, suna frumos la Vocea Clientului si zi-le ca cei din service refuza expertizarea autoturismului. Sa vezi cum se schimba lucrurile in bine prin service.

eu am avut un renault 19 chamde inaintea loganului am avut o problrma asemanatoare dar in plus la viteze si scutura volanul, am fost la service si in interiorul jentii am avut un " bolovan" de noroi lipt. Cum a ajuns acolo nu stiu dar mecanicu ia dar un ciocan la spart si a mers perfect masina.

la 3000 km mi sa dus senzorul din cutie care aprinde lumina de marsalier, am fost la service in tm ( autocardo) cica nu au pe stoc sa revin luni, luni am sunat sa revin joi, joi sa sun luni k nu a venit camionul.......... asa vro 3-4 saptamani pana am dat un mail la vocea clientului ( nu am sunat k am cedat nervos pe la 23:00 cand am vrut sa bag masina in garaj unde tocmai mi sa ars becu si era o bezna de iti bagai tigara in ochi in loc de gura) a doua zi pe la 10 ma sunat o domnisoara de la pitesti sa isi ceara scuze k a sunat ea la tm la service si sa ma duc k pe piesa scrie numele meu. Cand am ajuns acolo am fost intrebat : A tu esti ala de suna la Pitesti? la raspunsul meu: Da si ce p... mea te deranjeaza au luat pozitia de mielusei si lau schimbat in 30 minute.....
    ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
    YO2MKL
    sigpic

Comment

Aceeasi batae o am si eu dupa ce se "incinge "bine cutia
      Am fost inservice din lun in luna in luna (timp de 1 an de zile) si raspunsul :"asa fac toate si zgomot tehnologic".

Am schimbat kormoranelene de plastic cu Toyo si am eliminat zgomotul ala de "planetara obosita si rument cu nisip" ( intrasem inpanica cu huruitul specif cauciucurilor de plastis gen kormoran).

Bataia insa am reduso schimband uleiul din cutie cu unul mai bun gen mobil cu vascozitate mai mare decat "bunica" din cutie.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google