Maner Dreapta Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maner Dreapta Fata

Salut loganistilor ! am ramas cu manerul in mana de la portiera dreapta fata. Acum o saptamana s-a desprins de tabla aia si tot a slabit , eu nu m'am ocupat de el si astazi dim am ramas cu el in mana......acum trebuie sa desfac portiera dar as vrea niste scheme ceva daca aveti sa ma ajutati. ms mult

Meri la unu care stie. Fata de usa e prinsa si cu un adeziv, un fel de mastic si dac anu sti cat si de unde sa stragi cam risti.
    Daca vrei sa faci treaba singur e simplu, surube jos cateva si prin maner mai e 1 si dupa tragi cu spor
    sigpic

Comment

ok am sa incerc astazi ca am gasit niste poze pe aici... nu prea stiu cum fac cu manerul dar am sa vad atunci

Comment

ok de cateva zile umblu fara suruburi in portiera pentru ca nu gasecs pe cineva de la care sa cumpar un jaf de maner la jaf de logan...care ramai cu manerul in mana ..in fine

Comment

La dealer gasesti sigur maner.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Incearca la dezmemebari. Vezi ca sunt anunturi pe forum cu piese din dezmembrari.

Comment

Sigur gasesti la dezmembrari ..... La Darmanesti sau la Boldesti Scaieni .......
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google