pai motorul ala de laguna nu e destul de puternic pt logan pick-up ? eu zic ca da...ca doar nu faci drag cu masina.
Logan Pick Up Tuning
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
remy ,eu zic sa renunti in a baga bani ca sa faci dint-un amarat de pickup logan un dodge camioneta .doar daca iubesti asa de mult marca asta si vrei neaparat.aveai la inceput un gand sa cumperi o camioneta mare.eu zic sa te lasi de logan si cumpara o masina pe sufletu,gustul sau nevoile tale.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Eu am renuntat sa imi pun 4x4 cand am aflat pretul final pentru aceasta interventie. Iar pentru a o face cu adevarat off-road te costa prea mult la omologare, cel mai usor o pui pe un sasiu de Aro asa cum au fost cateva modele oltcit, si dacia 1300 pe vremuri. Multa bafta in cazul in care chiar vrei sa o modifici.
Comment
-
-
Te ajut eu cu franele cu niste roti si pneuri pe masura. Te costa undeva la 3500 ron, dupa aceea te poti ocupa si de restul sau mai bine zis poti incerca sa te ocupi si de restul. Ca sa pui o tractiune integrala pe o masina care nu a fost gandita pt asa ceva trebuie sa o inalti mult ca sa aibe loc cardanul si cutia de transfer, deci suspensia sport va exista doar ca duritate nu si ca garda mai mica la sol.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
poate ca omu are bani , da clar n-are pic de cunostinte..asta cu suspensie sport da sa fie offroad, da si un body kit se bat urat cap in cap...plus ca si daca faci modificarile +omologari, ajungi la bani de hilux si oricat de fan ai fi, e o aberatie...iti admir visele, da fara suparare, n-au nici o baza reala ia ti un pick-up, fa l clean, frane ca lumea, jante mai mari, las-o jos, lupe in faruri, resofteaz-o si o sa arate frumos numai bine...sigpic
Comment
Comment