If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ma interesa unul special pt lgn ,exact cum e ala din poza. nu stie nimeni o adersa sau o pagina web
ar putea da in urmarire generala acel logan SoNyKeL pentruca e din constanta dar din cate am inteles e vreo 15 milioane vechi bulbarul (aproximativ) si 7 mil pragurile numi aduc aminte de unde stiu dar sigur tot pe acest forum(mai sapa pe aici citeste toate posturile http://www.loganclub.ro/forum/mcv_tu...light=bulbarsi gasesti)
Sonyk poti sa te incerci pe lapusneanu fata in fata cu casa de cultura e un magazin numai cu accesorii pentru 4x4 langa farmacie parca vazusem si ceva pentru mcv
De ce nu cautati loganistul ala gata modificat(totusi uitanduma atent la poza cred ca farurile si capacele sunt schimbate doar vrtual - mereste poza si vezi)
Era un tip pe www.Okazii.Ro care vindea asa ceva dar era umpic cam scump,si mai este o firma care se ocupa cu chestiile astea ,au preturi destul de bune www cromtuning.Ro vedeti ce au pe aici...........
Cei de la cromtuning aveau un tip de bull bar facut din poliuretan ,cred ca asa ii zicea la chestia aia ,erau mai scumpe dar nu ieseau in evidenta asa de tare si aratau destul de bine pe anumite masini ,gen JEEP,oricum gusturile nu se discuta...........
Andrei nu vreau sa te contrazic dar ,sa ne fereasca DUMNEZEU sa lovim pe vre-un pieton ,cu bull bar sau fara ca tot lovit ramane ,ioi nici nu vreau sa-mi inchipui acest scenariu de groaza ,de ambele parti. In schimb in zona mea ii vad utilitatea , iepuri,fazani.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment