If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
andrei: ii adevarat ca ii mai frumos VAN-u ca papucu , da daca pui pe VAN , aceiasi greutate care o pui pe papuc , 100% VAN-u se rupe in 2 , plus ca motoru ala de 1.9 D ii foarte bun , are forta foarte mare , daca esti bisnitar si vinzi ciorapi in piata ii foarte buna VAN-u , dar daca cari toata ziua cu ea , greutati parerea mea ca ii mai bun un papuc 1.9 d
Eu ma indoiesc. Sunt convins ca VAN-ul e mai rezistent deca papucul. Senzatia de rezistenta a papucului este data de arcurile foi de pe spate, la care daca mai adaugai o foaie puteai sa pui 1000kg pe el... in rest...
la van nu e mult de facut curat in el .....iti dai seama la un 7 locuri ....te doare capu pana termini curatenia .....si in plus cari ce vrei cu ea.....in MCV nu poti pune lemne , ciment, nisip, pietris ....de-astea )
aveti cumva idee cam ce preturi va avea loganul pick-up?si referitor la ceea ce spunea un coleg,mai sus.Papucul vechi are capacitate mare de incarcare,dar nu cred ca e mai rezistent ca un van +ca motorul 1.9 este aspirat si are cutia de dacie berlina.Am condus un double-cab cam o saptamana care era nou si mi-am facut o impresie nu prea buna.Cutia nu se pupa deloc cu motoru.In afara de faptul ca e foarte inalt nu cred ca exista o comparatie.Cred ca o sa merg pe loganul van 1.5dci E1 pack ..desi s-a scumpit deja.Numai bine
salut baieti!am vazut ca a aparut loganul pick-up si preturile,intrebare mea e urmtoarea:e diferenta sensibila intre dci de 70 si 85 cai?daca pun 800kg pe van cam cat de mult se lasa*daca stie cineva*.Cine detine un astfel de vechiul il rog frumos sa-mi impartaseasca si mie o parere pe private.Va multumesc
sincer imi place mai mult VAN decat MVC si cica VAN ar avea suspenii semi-sport ?:-?? sau nu am inteles bine .. daca aveam vreo firma ceva aveam demult ori van ori pick-up :x
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment