Alternator Logan Laureate 1.4 Mpi + Aer Conditionat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alternator Logan Laureate 1.4 Mpi + Aer Conditionat

Am o problema .. sa zicem ... am un logan de 3 ani si se pare ca mi`a cedat o dioda .. alternatorul inca merge dar nu incarca bateria calumea si noaptea ma risc sa raman fara baterie ( am patit-o odata ) . ce va rog .. spuneti`mi si mie ce alternator s-ar potrivi .. sa ii cumpar la mana a II -a pentru ca de la dacia direct chiar nu imi permit sa dau 17 milioane cu tot cu mana de lucru ... am avut un deces in familie de curand si stau cam prost cu banul . Astept o parere sau .. daca se poate o oferta ceva .
    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Alternatorul poate sa fie Bosch sau Mitsubishi. Poti sa-l iei de pe un Logan, Clio, Megane de la dezmembrari, costa vreo 200-300 ron, iar montajul la un service cat de cat bun e vreo 50 ron, maxim 100 ron.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by Beleaua
      Am o problema .. sa zicem ... am un logan de 3 ani si se pare ca mi`a cedat o dioda .. alternatorul inca merge dar nu incarca bateria calumea si noaptea ma risc sa raman fara baterie ( am patit-o odata ) . ce va rog .. spuneti`mi si mie ce alternator s-ar potrivi .. sa ii cumpar la mana a II -a pentru ca de la dacia direct chiar nu imi permit sa dau 17 milioane cu tot cu mana de lucru ... am avut un deces in familie de curand si stau cam prost cu banul . Astept o parere sau .. daca se poate o oferta ceva .
      1700 lei reparatia+manopera?Foarte mult au cerut aia....Sa zicem ca 200-300ron mai merita

Comment

Nu. 1700 lei alternator nou + montaj. E pretul corect asta, nu te-au pacalit cand ti-au zis, un alternator e 1500 ron si montajul 200 ron.

Comment

Originally posted by andrei
          Nu. 1700 lei alternator nou + montaj. E pretul corect asta, nu te-au pacalit cand ti-au zis, un alternator e 1500 ron si montajul 200 ron.
          Destul de scumpNu?

Comment

daca un alternator costa atat de mult cat naiba costa tot motorul de logan 1.4?

Comment

Originally posted by SUPERCAR
              Dar un motor de 1.5 DCI?

Comment

Originally posted by SUPERCAR
                Un motor 1,4 MPI costa 3519 euro. Daca iei tot motorul costa mai putin cu vreo 1500 euro decat daca ai lua fiecare piesa separat si l-ai asambla tu.

Comment

Originally posted by andrei
                  Un motor 1,4 MPI costa 3519 euro. Daca iei tot motorul costa mai putin cu vreo 1500 euro decat daca ai lua fiecare piesa separat si l-ai asambla tu.
                  la banii astia iei un logan second si te alegi si cu o antena de rezerva

Comment

bai astia nu sunt sanatosi 1700 ron un alternator , du-te frate si ia la mana a2a ca este enorm sau mai da anunt pe forum poate are careva mai ieftin
                    "cromul este placerea mea"
                    "cui nu-i place , valea"

Comment

dap..super mult mi se pare si mi-e ....dar ne-am cam invatat cu piesele de la 1310(1410) si uitam ca astia au preturi de "reno" acum pe logan )

Comment

ma lasa`i ma sa ramana cu preturile lor .. prost sa fiu sa iau de acolo .. dati`mi na in constanta o firma care repara alternatoare de logan .. ca pe unde am fost eu nu prea se baga. .. sau de unde sa iau in constanta unu la mana a doua ca asa pe net am gasit la 5 milioane juma da nu ma risc sa cumpar de pe net ca sa nu`mi iau teapa
                        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Inca n-au ajuns la preturile "Renault". Un alternator pentru Clio e 2.500 lei cu montaj cu tot.

Comment

Dar exagereaza si ei la preturi...Ce?Dai un salariu si jumate pt o piesa?

Comment

da mai mi se pare enorm ,astia sunt nebuni de legat
                              "cromul este placerea mea"
                              "cui nu-i place , valea"

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google