Alternator Logan Laureate 1.4 Mpi + Aer Conditionat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hmm odata cand avem timp ... sa ne facem un loc de reper in tara .. adika ideea mea ... si sa vedem cine poate sa vina ... sa mergem sa ne vedem de fapt sa vedem cati suntem chiar ar fi belea sa vezi intr`o parcare vreo 200 loganuri .. ) nu stiu acum depinde fiecare cum are timp si bani .
    Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

ce vise ai ,unde 200 de loganuri cand noi nu suntem in stare sa ne strangem 10
      "cromul este placerea mea"
      "cui nu-i place , valea"

Comment

brutus ... pai ce zic ma daca ne strangem mai multi.. adika din dobrogea sau etc .. na cand avem timp ... o sa fim macar 100 bat eu pariu si ai sa vezi
        Alex is My Name .. CT26DZU is my " nickname " )

Comment

Ce treaba au alternatoarele cu intalnirile? . Nu ca ar fi rea propunerea.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

la propunerea asta ma gandeam si eu si daca se poate un moderator sa ia replyule de aici sa-le mute intr-un topic nou numit ceve de gen-ul intruniri nationale...

sigpic

Comment

Originally posted by Beleaua
              brutus ... pai ce zic ma daca ne strangem mai multi.. adika din dobrogea sau etc .. na cand avem timp ... o sa fim macar 100 bat eu pariu si ai sa vezi
              pai strangeti-va 100 .ia stafeta
              "cromul este placerea mea"
              "cui nu-i place , valea"

Comment

La "Oltcit", aveam intalnire nationala, care era 1 data pe an, si se discuta intens pe tema asta, in legatura ca locatia si perioada cand va avea loc.
                Va dati seama sa ne intalnim cam 100/200 Loganuri , undeva la munte (sau oriunde) , si sa fim din toate colturile tarii ? Ar fi super misto o intalnire natioanala, probabil undeva la vara cand marea majoritate intram in concediu, si am putea sa ne intalnim. Mai greu cu locatia, dar merita discutat.
                Bineanteles daca agreaza cineva idea de " INTALNIRE NATIONALA LOGAN CLUB"
                Ar fi bine sa facem un nou thread pe tema asta, si imi cer scuze ca am fost off topic.
                Cu stima, FLO>
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

Originally posted by Beleaua View Post
                  Am o problema .. sa zicem ... am un logan de 3 ani si se pare ca mi`a cedat o dioda .. alternatorul inca merge dar nu incarca bateria calumea si noaptea ma risc sa raman fara baterie ( am patit-o odata ) . ce va rog .. spuneti`mi si mie ce alternator s-ar potrivi .. sa ii cumpar la mana a II -a pentru ca de la dacia direct chiar nu imi permit sa dau 17 milioane cu tot cu mana de lucru ... am avut un deces in familie de curand si stau cam prost cu banul . Astept o parere sau .. daca se poate o oferta ceva .
                  ALTERNATOR NOU ORIGINAL = 600 RON
                  DACA ITI TREBUIE DA-MI UN PM

te rog eu frumos, apasa tasta "caps lock" de pe tastatura, si verifica faptul ca led-ul e stins...nu mai scrie cu majuscule ca se interpreteaza ca ofensa!
                  Last edited by Seba; 19 February 2008, 00:54.

Comment

Dar ce spui de un alternator nou la 500 ron , marca Hella?

Comment

Mai facut cu alternatorul ala hella

Comment

Am o problema .. sa zicem ... am un logan de 3 ani si se pare ca mi`a cedat o dioda .. alternatorul inca merge dar nu incarca bateria calumea si noaptea ma risc sa raman fara baterie ( am patit-o odata ) . ce va rog .. spuneti`mi si mie ce alternator s-ar potrivi .. sa ii cumpar la mana a II -a pentru ca de la dacia direct chiar nu imi permit sa dau 17 milioane cu tot cu mana de lucru ... am avut un deces in familie de curand si stau cam prost cu banul . Astept o parere sau .. daca se poate o oferta ceva .
                        Daca nu l-ai reparat putem vorbi , fratele meu se ocupa cu aceste lucruri ,le facea in Italia si acum a revenit in tara .Mai precis spune-mi de unde esti!
                        Sa stii ca totul se repara ,inclusiv rulmentii ,sunt greu de gasit ,dar decat 17 mil...

Comment

si fac pariu ca nu e de schimbat decat fulia la acel alternator.
                          Fuarte Nervos !!!

Comment

vand altermator logan 1.4 benzina cu servo si ac

am eu un alternator bosh original de vanzare, daca vrei, 0742829372, 0784215597 sau 0733875919

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google