Cumpar pompa servodirectie 1.5

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar pompa servodirectie 1.5

cumpar pompa servodirectie electrica pt logan diesel din 2007...sau daca aveti decat vasul (rezervorul) de pe pompa..ala de plastic in care sta lichidul...astept oferte..ms

Originally posted by kfgandrei View Post
    cumpar pompa servodirectie electrica pt logan diesel din 2007...sau daca aveti decat vasul (rezervorul) de pe pompa..ala de plastic in care sta lichidul...astept oferte..ms
    Da-mi pe PM seria de sasiu ( VIN-ul ) masinii, sa vad ce pot sa fac....

Comment

De curiozitate te intreb : ce treaba are VIN-ul cu pompa aia?
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

kfgandrei daca tot ai rezolvat problema spune sa inchida treandul

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
          De curiozitate te intreb : ce treaba are VIN-ul cu pompa aia?
          Cele mai precise documentari de repere se fac pe VIN-ul masinii;am patit de destule ori sa am nevoie de un reper si sa primesc altul asemanator, de aceea m-am obisnuit sa verific reperele dupa seria de sasiu, indiferent cat de uzuale ar fi ele

Comment

Mersi pentru explicatie. Ai idee cat costa una , nu am probleme cu a mea, doar asa ca info. Si inca ceva tu poti face rost de piese noi , sau SH?
            , sunt cu ochii pe voi !
            :thumbsup:

Comment

Originally posted by FLORYN View Post
              Mersi pentru explicatie. Ai idee cat costa una , nu am probleme cu a mea, doar asa ca info. Si inca ceva tu poti face rost de piese noi , sau SH?
              In general pot aduce la comanda orice piesa de Logan, absolut noua ( din principiu nu lucrez cu SH ). Preturile le putem discuta la obiect, dupa Paste.

Comment

am avut si eu probleme cu pompa dupa ce s-a dus cea originala, am cumparat una second care nu a tinut mai mult de o luna, acum am luat una noua cu garantie sper sa nu mai faca figuri ca am dat o caruta de bani pe ea 2035 ron
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

am eu una noua nefolosita 1200 ron +taxe exp,0751014183

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google