Astazi am fost la service am puso pe tester si a dat cod eroare 2504 intrerupere/scurtcircuit sonda lambda. Mia scos mufa a curatato a puso la loc si nu a mai dat eroare.Nici becul din bord nu mai sta aprins.POATE SA NU FUNCTIONEZE DACA BECUL NU E APRINS IN BORD?
Sonda lambda
Collapse
X
-
Nu se aprinde becul imediat dupa defect: eu am lovit-o pe un drum forestier, am ajuns la destinatie, m-am intors acasa si aproape de casa s-a aprins becul( cam 50km). M-am uitat pe dedesupt, am vazut mufa sparta, am legat firele la loc( un fel de tiganie) si dupa vreo 100km s-a stins singur, dupa aia iar s-a aprins si tot asa. La un momendat am schimbat-o si zornaia cand o zguduiam( cred ca avea ceramica sparta). De atunci nici-o problema.
Comment
-
-
Emisiile de gaze care miau iesit la ITP sa fi fost din cauza sondei?Atunci cand am facut ITP-ul becul era aprins in bord.
Acum am mers un pic cu masina si mi sa aprins din nou martorul luminos.Am fost din nou in service iarasi mia aparut aceeasi eroare,a sterso si mi sa stins si martorul.Codul de eroare e2504 Sonda lambda(banc 1,senzor 1) deci e prima sonda aia verde care vine la motor?
Comment
Comment