Stopuri LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stopuri LOGAN

Salut...stie cineva unde pot gasi doar sticla de la stopuri ?? si daca da...cam la ce pret ..!

Multumesc anticipat.

nu cred ca ai sa gasesti doar sticla.stopuri sunt pe forum o gramada de vanzare,la preturi bune

Comment

Originally posted by alex_comisaru View Post
      nu cred ca ai sa gasesti doar sticla.stopuri sunt pe forum o gramada de vanzare,la preturi bune
      poi nu prea am ce sa fac cu tot stopul ...am ciobit un pic sticla unui stop si as vrea s-o schimb ....! Am gasit stopul cu totu la 150 ron ...dar nu prea ma indur ...!

Comment

Daca nu te induri,mai multa atentie pe viitor sa nu-l mai ciobesti.

Comment

Eu am gasit doar dispersorul (ca nu e sticla) in Tulcea pe la un magazin de piese auto cu 40 lei. dar la cata munca este sa il schimbi... plus adeziv, etc mai bine iei unul sh de pe undeva.
          GL-22-TOF

Comment

baieti am si eu o intrebare..unde pot gasi un stop cum este la nissan aprio ? [cel de pe stanga ] se potrivesc?
            vreau sa fie in loc de partea rosie cu ceatza sa fie alb, si sa pun un bec rosu ca sa fie si pentru ceata..nu imi place cum arata intr-o parte rosu si intr-o parte alb.nu imi place sa vopsesc stopurile pentru ca tin la siguranta mea si stopurile cat mai clare ajuta la siguranta..daunazi era sa il pup pe unu din cauza asta..
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by Anddytza View Post
              poi nu prea am ce sa fac cu tot stopul ...am ciobit un pic sticla unui stop si as vrea s-o schimb ....! Am gasit stopul cu totu la 150 ron ...dar nu prea ma indur ...!
              am avut aceeasi problema si am gasit doar plasticul la unul din magazinele de piese de pe bd.gloriei din bucuresti.erau numai in varianta cu portocaliu la semnalizare si costau undeva intre 30 si 50 lei,dar sa stii ca e destul de complicat de schimbat.mai bine cauta un sh bun aici pe forum.

Comment

am gasit cu 45 lei ....doar sticla ...!

Cam cat de complicat este sa`l schimb? ...am vazut ca este lipit....deci nu se poate da jos ....

Am sa incerc sa`l dau jos practic ...ciobindu`l ...apoi ...cu silicon sau picatura, nu ?

Comment

mastic negru ... in nici un caz picatura, picatura lucreza prin atacarea platicelor si daca nu esty atenta arata urat, un tub de mastic este 18 lei este intrun ambalaj GEN silicon, tot cu pistol din acela se aplica.

Comment

Eu am lipit dispersorul pe tripla cu adeziv plastic de la Bison. 2 tuburi la 6 lei bucata. se gasesc in hypermarketuri. Foarte bun., de atunci il folosesc la orice plastic lipit. Are ca un an si jumatate si n-are nimic. Doar ca l-am crapat iar intr-un Peugeot...
                    GL-22-TOF

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                      baieti am si eu o intrebare..unde pot gasi un stop cum este la nissan aprio ? [cel de pe stanga ] se potrivesc?
                      vreau sa fie in loc de partea rosie cu ceatza sa fie alb, si sa pun un bec rosu ca sa fie si pentru ceata..nu imi place cum arata intr-o parte rosu si intr-o parte alb.nu imi place sa vopsesc stopurile pentru ca tin la siguranta mea si stopurile cat mai clare ajuta la siguranta..daunazi era sa il pup pe unu din cauza asta..
                      eu as lasa lampa de marsarier pe amandoua si as pune separat pe bara lampi de ceatza ( gen cum e la supernova ) ;) .
                      vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !

Comment

si se poate face la logan asa ceva ? 2 lampi marsalier si lampile de ceata in bara ?
                        :popa:

Comment

lasi lampa de marsarier pe ambele stopuri, numai ca in partea stanga pui un bec rosu. ce ziceti, ar merge?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

cum se poate face sa ai lampa de marsalier si pe stanga ? tanand cont ca trebuie sa fie lumina alba ... lampile de ceata vor fi in bara.
                            :popa:

Comment

STOP pentru logan ph2 stie cineva unde se poate gasi ? ..

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google