Finitie consola centrala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Finitie consola centrala

Au comis-o...sambata noapte mi-au spart masina, bineinteles ca sa-mi ia cd-playerul. Am fost si dectul de neglijent pentru ca dupa ce ca nu aveam alarma am lasat si fata in el. Norocul meu e ca am asigurare(mai putin pe cd). Trebuie schimbat setul de yale si finitia de la consola. Au bagat surubelnita urit de tot si au distrus-o. Rugamintea mea e sa-mi scrieti eventual sa-mi trimiteti prin posta o finitie(as vrea de Prestige) pentru ca in Craiova nu am gasit. Va astept curand cu raspuns pentru ca luni am programare la service.
    PS: Am auzit ca sunt vizate cd-playere si detectoare radar, asa ca mare atentie, nu faceti ca mine.

In primul rand ce e aia finitie ca n-am auzit ca termenul asta sa aiba legatura cu masinile...
    In al doilea rand, era CD Player-ul venit odata cu masina?
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Nu stiu cum sa-i mai zic...in domeniul auto, in engleza i se mai spune "molding console center" si este acea piesa din material plastic care se aplica eventulal prin clipsare peste o alta piesa, pentru ai da un aspect mai placut. La Dacia cred ca este piesa de culoare gri deschis care vine aplicata pe consola centrala si incadreaza butoanele de comanda ventilatie, aer conditionat si cd-playerul. Cd-playerul nu era din fabrica, il pusesem eu...

Comment

Am vazut la pitesti...6 ron...
        sigpic

Comment

Se numeste fatada centrala, si costa 50 ron la dealer.

Comment

La diferenta asta de pret se suie baiatu' in masina si da o fuga pana la Pitesti si isi cumpara singur...
            sigpic

Comment

la pitesti e mama lor toate sunt sooper ieftine.......exemplu: cotiera logan: ASV brasov 200 ron , Pitesti - 50 RON :|
              sigpic

Comment

Cum adica nene? In Brasov o cotiera costa 200 ron ? Vorbesti serios??
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

Mi-au spus la service cat costa fatada centrala de Prestige...tineti-va bine...800ron...iar cea obisnuita de preferance 150ron. Super lux nu gluma.

Comment

In banii astia intra si comenzile de climatizare, mai mult ca sigur. O avea Dacia preturi exagerate, nu contest asta, stiu prea bine, dar asta e prea exagerat.

Comment

si eu am prestige si nu vreau sa patesc ceva de genu....dar kiar asa de mare diferenta de la prestige la normal.... ...cam dubios...:P....mai bine iei una normala si un spray cromat si rezolvi situatia....
                      JUST ME.....30-rdd......

Comment

Gata cu reparatiile...setul de yale a costat 350 ron iar fatada 50 ron...noroc cu asigurarea casco...cred ca merita la ce preturi are Dacia la piesele de schimb...eu am mers pe varianta Generali si ma costa 200 euro pe an...

Comment

cine stie cum gasesc chestiile alea din plastic care vin peste ceasuri

Comment

Despre ce chestii vorbesti?Fii mai explicit.
                            sigpic

Comment

stiti?

mi s-au ars becurile sau ledurile din consola bord aia cromata,ultimele de jos,alea rotunde,de caldura,etc si nu stiu cum pot sa le schimb,cum sa scot consola sau cum pot ajunge la ele.stie careva?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google