din cate stiu ai ceva de munca.....apeleaza la cineva care se pricepe...vorbeste cu baietii de la tine din ct
Finitie consola centrala
Collapse
X
-
Originally posted by robertyno1 View Postmi s-au ars becurile sau ledurile din consola bord aia cromata,ultimele de jos,alea rotunde,de caldura,etc si nu stiu cum pot sa le schimb,cum sa scot consola sau cum pot ajunge la ele.stie careva?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by robertyno1 View Postcum sa scot consola sau cum pot ajunge la ele.stie careva?Attached Files
Comment
-
@CT-76-FIE: Uitete aici http://www.loganclub.ro/forum/showpo...16&postcount=12004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Originally posted by CT-76-FIE View PostAm si eu o intrebare: cine ma ajuta si pe mine cu o prelungire bord cu spatiu de depozitare????
Comment
-
Oare consola centrala cromata(sau aspect de crom) se gaseste pe undeva? Sau alta culoare care este pe alte modele de logan, de la preference in sus?Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Se gaseste la dealer.
Comment
-
Argintie, exact ca la orice model...
Comment
-
100 ron costa, dar e la fel ca cea de pe ABS Plus-ul tau.
Comment
-
Da, e de 7 feluri...
Pai te hotaresti odata? Vrei de Prestige fara AC sau "de la Preference in sus"?
Comment
-
Deci as fi vrut o fata de consola cum e pe laureate spre exemplu...Sau pe prestige...Dar cu gaura de ac astupata...Si am auzit ca nu se gaseste asa ceva...Caut un buton de ac pe la dezmembrari ca sa pot schimba consolaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment