eleron luneta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eleron luneta

Am cumparat de la Caremil Iasi un eleron luneta cu o luna inainte de a primi masina . L -am achitat si mi-am vazut de drum. Dupa ce a venit masina am aflat ca pentru al vopsi si monta ma costa cca. 4 mil. Nu credeti ca e cam scump ? Va rog un sfat , pentru ca nu vreau sa arunc cu bani . Eleronul nu l-am ridicat inca de la Caremil .

Scump e putin zis...este enorm de scump )
    Vopsirea unui eleron nu costa mai mult de 1 milion cu tot cu vopsea sau cel mult 1 milion jumate.

Comment

2,5 mil eleronul + 4 mil vopsitul si montatul = 6,5 mil un eleron si acum 2 ani mi-am vopsit dacia cu 1 mil. .......inca am dacia in fata blocului

Comment

Enorm de scump frate...mai bine il vopseti tu sau te duci la un service mai micut si te rezova baietii repede...le dai acolo si lor de o bere si se rezolva.

Comment

Au am dat 1 milion jumate pe vopsit si montat un eleron de portbagaj.
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

E cunoscuta problema asta la Caremil, te pacalesc cu orice pret. Suna la alt service din apropiere si intreaba-i cat costa vopsitul, stiu ca nu mai e nici unul in oras, dar mai mergi 50 km in plus dar macar iesi mai ieftin. Daca nu, iei tu un spray de vopsea si il vopsesti, e simplu.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc , am rezolvat-o cu vopsitul cu 1 mil. , sa vad cum il montez

Comment

Poate pui si niste poze
                sigpic

Comment

In Brasov gasesc oare eleron care se pune pe luneta??
                  Last edited by kelemen; 10 June 2008, 08:53. Reason: ortografia asta

Comment

Pune si tu ceva poze cu masina sa vedem cum arata cu eleronul

Comment

Originally posted by kelemen View Post
                      In Brasov gasesc oare eleron care se pune pe luneta??
                      in brasov gasesti doar din acela din kit-ul de la dacia...La reprezentantele SICARO SAU ASV.....Daca nu, gasesti la pitesti la cei de la pilot....Mi se pare mult mai fain....130 ron
                      ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

@kelemen: Da, gasesti la ASV Auto. Daca nu au pe stoc, il comanzi.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mersi frumos .130 ron inclusiv vopsit in culoarea masinii? Standard el ce culoare e?

Comment

imi spuneti si mie unde pot sa gasesc un eleron pentru luneta(pleoapa) dar nu aceea de la dacia
                            http://www.loganclub.ro/forum/loganu...am-t11058.html

Comment

iti faci tu din autocolant din comert
                              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google